Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Βρέθηκε ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς: Βρέθηκε ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Βρέθηκε ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Έφτασε η στιγμή που θα λυθεί επιτέλους το μυστήριο με τον άντρα που φοράει το οικόσημο δαχτυλίδι της οικογένειας των Βρεττάκων. Ποιος είναι τελικά αυτός που χρησιμοποιεί το κειμήλιο αυτό και προκαλέι τον τρόμο στη Μάνη με τις αποτρόπαιες πράξειςς του;

Τον άντρα με το δαχτυλίδι τον είχαν ανακαλύψει πρώτοι ο Λυκούργος μαζί με τον Κουράκο στο βίντεο ντοκουμέντο που έπσε στα χέρια του Λυκούργου όταν μία άγνωστη κοπέλα πήγε σπίτι του να του ζητήσει βοήθεια.

Σύμφωνα με το MyTv, o άντρας αυτός θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια. Ποια είναι η πραγματική του ταυτότητα δεν γνωρίζει κανείς ακόμη. Επίσης δεν γνωρίζει κανείς τι ίδους σχέση μπορεί να έχει με τους Βρεττάκους και κρατά στα χέρια του αυτό το οικόσημο δαχτυλίδι που το έχουν μόνο μέλη της οικογένειας.

Η Γη της Ελιάς: Βρέθηκε ο άντρας με το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Ο νεαρός αυτός άντρας λοιπόν ήταν παλιός γνώριμος του γιου του Ιάκωβου, Δτάρου Βρεττάκου που πέθανε πριν αρκετά χρόνια στην φυλακή. Ο Σταύρος ήταν μπλεγμένος σε μία συμμορία και τον είχε γνωρίσει εκεί. Ο άντρας λοιπόν φαίνεται πώς του είχε κλέψει τότε το δαχτυλίδι.

Λέγεται επίσης πώς αυτός που δίνει την εντολή να διαπράττονται τα εγκλήματα φορώντας αυτό το δαχτυλίδι είναι ένας αδίστακτος άντρας κάτω από την Ιεραρχία του Κωνσταντίνου που θέλει να πάρει μια καλύτερη θέση στο κύκλωμα της μαφίας.

Η Γη της Ελιάς: η Ευτυχία ”πέφτει” στα πατώματα για τον Κουράκο

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

Διαβάστε σχετικά αρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε ποια ήταν η πρώτη ταινία της Φίνος Φιλμ
Επόμενο άρθροΜαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αλλάζει τον Πέτρο – Ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά