Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος χάνει την μάχη για τη ζωή...

Η Γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος χάνει την μάχη για τη ζωή και θρηνεί όλη η Μάνη

Η Γη της Ελιάς

Η Γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος χάνει την μάχη για τη ζωή και θρηνεί όλη η Μάνη

Ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός θα συγκλονίσει τους κατοίκους της Μάνης αλλα και την οικογένεια Βρεττάκου που δεν γνώριζε τίποτα απολύτως για την υγεία του Ιάκωβου.

Ο Ιάκωβος έφυγε πριν λίγο καιρό από τη Μάνη και δεν είπε την αλήθεια σε κάνεναν. Δεν ήθελε να τον λυπούνται αλλά ούτε και να στεναχωρήσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έφυγε ξαφνικά για την Ισπανία λέγοντάς σε όλους πως βαρέθηκε τη ζωή στη Μάνη και θέλει να γυρίσει πίσω στην παλιά ρουτίνα του. Η αλήθεια όμως δεν ήταν αυτή. Ο Ιάκωβος βρέθηκε αντιμέτωπος με τον θάνατο μετά τις τελευταίες εξέτασεις που έκανε. Κατάλαβε πως δεν έχει πολύ χρόνο ζωής και δεν ήξερε πως να το αντιμετώπισει. Έτσι αποφάσισε να μην πει τίποτα σε κανέναν και να φύγει μακριά.

Ο Ιάκωβος σύντομα θα πέσει σε κώμα και θα χάσει τη μάχη για τη ζωή. Η είδηση αυτή θα φτάσει στη Μάνη και θα είναι όλοι συντετριμμένοι. Τραγική φιγούρα θα είναι η Αθηνά η οποία θα το μάθει μέσα στη φυλάκη και θα καταρρεύσει. Η Ιουλία θα σπαράξει στο κλάμα και όλη η οικογένεια του θα βυθιστεί σε βαρύ πένθος. Ο καλός του φίλος του φίλος Λυκούργος θα είναι απαρηγόρητος…

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA.

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Ευτυχία και καταρρέει

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Ευτυχία και καταρρέει
Επόμενο άρθροΣασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης εμφανίζεται ξαφνικά ολοζώντανος στη γιαγιά Ειρήνη