Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Εκπομπές Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει όλη την αλήθεια από την...

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Ευτυχία και καταρρέει

Η γη της ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος μαθαίνει όλη την αλήθεια από την Ευτυχία και καταρρέει

Αφού το διαζύγιο με την Ιουλία είναι πλέον μονόδρομος, ο Κουράκος θα αφήσει τα αισθήματα του ελεύθερα και θα άρχισει να δένεται όλο και πιο πολύ με το κόριτσι που κλέβει τις κάρδιες των ανδρών την Ευτυχία.

Η Ευτυχία όμως δεν έχει ακόμα παραδεχτεί στον ευατό της τι ακριβώς της συμβαίνει αφού έχει στο μυάλο της ακόμη την δολοφονία του Ανέστη. Η Ευτυχία πνίγεται από τις τύψεις της και δεν μπορεί να συγκρατηθεί όταν μαθαίνει πως βρέθηκε το πτώμα του.

Ο έρωτας όμως που θα νιώσουν θα είναι μοιραίος. Ο Κουράκος κάθε φορά που την βλέπει νιώθει πως πρέπει να την προστατέψει και το πάθος του για κείνη όλο και μεγαλώνει. Ο ίδιος βέβαια αγνοεί τι πραγματικά έγινε σχετικά με τον φόμο του Ανέστη.

Διαβάστε και άλλες λεπτομέρειες για την Γη της Ελιάς ΕΔΩ

Η Ευτυχία θα του κρύψει την αλήθεια και θα αισθάνεται πολύ δυσάρεστα απέναντί του. Θα λυγίσει και θα του ομολογήσει την αλήθεια. Θα βασανίζεται και δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει να είναι μαζί του κρύβοντας του ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Θα του πει πως ναι εγώ τον σκότωσα και θα βάλει τα κλάμματα.

Ο Κουράκος δεν θα πιστεύει στα αυτιά του και θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τεράστιο δίλημμα. Θα την συλλάβει ή θα κάνει τα στραβά μάτια για να γλιτώσει την καταδίκη η αγαπημένη του; Θα είναι ο σκληρός Κουράκος που όλοι ξέρουμε ή κάτι άλλαξε μέσα του;

Αναμένουμε λοιπόν με μεγάλη αγωνία τα νέα επεισόδια του β’ κύκλου που θα ανατρέψουν τα πάντα! Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του MEGA!

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη βλέπει τον Κουράκο και την Ευτυχία σε τρυφερό τετ-α-τετ

Διαβάστε σχετικά αρθρα:

Διαβάστε ακόμη:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Κρινιώ Νικολάου επιστρέφει με τη δυναμική μπαλάντα «Μετέωρη»
Επόμενο άρθροΗ Γη της ελιάς: Ο Ιάκωβος χάνει την μάχη για τη ζωή και θρηνεί όλη η Μάνη