Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος έρχονται αντιμέτωποι – Η ορχήστρα...

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος έρχονται αντιμέτωποι – Η ορχήστρα περνά ώρες αγωνίας

Αυτή η νύχτα μένει

Αυτή η νύχτα μένει: Στρατής και Χρήστος έρχονται αντιμέτωποι – Η ορχήστρα περνά ώρες αγωνίας

Μεγάλο ενδιαφέρον φαίνεται να έχουν τα επόμενα επεισοδία στην νέα πετυχημένη σειρά του Alpha ”Αυτή η νύχτα μένει”.

Ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών πλαισιωμένο από σπουδαίους συντελεστές σε σκηνοθεσία Κατερίνας Φιλιώτου και σενάριο Γιάννας Κανελλοπούλου και Γιώργου Μακρή, μας ταξιδεύει στις αρχές της δεκαετίας του ’80, στα μπουζούκια της επαρχίας.

Η συνάντηση του Στρατή (Μπισμπίκης) με τον Χρήστο (Στάνκογλου) θα έχει ολέθριες συνέπειες μετά την αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού που κρατούσε καλά φυλαγμένο η γυναίκα του δεύτερου. Ο Χρήστος έχει βάλει σκοπό να κατεστρέψει τον Στρατή με κάθε τρόπο για να τον εκδικηθεί. Δεν μπορεί να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια ο γάμος του ήταν ένα ψέμα εξαιτίας του.

Έτσι δίνει εντολή στην αστυνομία να κάνουν έφοδο στο νυχταρινό μαγαζί του Στρατή ”Το όνειρο” και να αρχίσουν να ψάχνουν δικαιολογίες για να του βάλουν λουκέτο. Ο Στρατής εξαγριώνεται με όλη αυτή την κατάσταση μιας και τα πράγμτα δεν πήγαιναν και τόσο καλά στο μαγαζί λόγω οικονομικών δυσχερειών.

Ο Χρήστος και ο Στρατής συναντιούνται για πρώτη φορά και τσακώνονται άσχημα, ενώ η Νίτσα μετά την έφοδο της αστυνομίας παλεύει να πείσει τη Ζέτα να φύγουν. Εκείνη όμως δεν μπορεί πια να κάνει πίσω, έχει αρχίσει φαίνεται να έχει αισθήματα για τον Στρατή.

Παράλληλα, ο Στρατής αντί να βρει λύση στην έφοδο της αστυνομίας, εξαπολύει το θυμό του παντού, προκαλώντας τη Διαμάντω που κάνει τη μεγάλη θυσία βουτώντας σε ένα σβησμένο πια παρελθόν για να σώσει τη Νίκη.

Ακόμη, η Ζέτα (Νικολέτα Καρρά), στηρίζει τον Στρατή που χτυπημένος και συντετριμμένος καταλήγει στο νεκροταφείο για να πάει κοντά στην γυναίκα που αγάπησε με πάθος.

Στο μεταξύ ο Χρήστος προσπαθεί να διαχειριστεί την άφιξη της μητέρας του Βρεττώς, που γνωρίζει πολύ περισσότερα απ’ όσα δείχνει.

Τέλος ώρες αγωνίας θα περάσει η «ορχήστρα» και τα παιδιά που δουλεύουν στην επιχείρηση του Στρατή για το που θα καταλήξει όλο αυτό, και αν τελικά θα αναγκαστούν να μείνουν χωρίς δουλειά.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Νικολέτα Καρρά, Κώστας Μπερικόπουλος, Γιάννης Τσορτέρκης, Άννα Μάσχα, Ελένη Ρουσσινού, Γιάννης Απέργης, Γιάννης Εγγλέζος, Ναταλία Σουίφτ, Κόρα Καρβούνη κ.α.

Μείνετε συντοσμένοι στο koitamagazine.gr για να μην χάνετε καμία είδηση που αφορά την απρόβλεπτη δραματική σειρα του Alpha!

Eλάτε στην ομάδα μας ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΡΙΑΛ ΕΔΩ – ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ αλλάζει τον Πέτρο – Ένας μεγάλος έρωτας ξεκινά

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

Διαβάστε για τη σειρά: Η γη της ελιάς


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη μένει τελείως μόνη – Μέχρι και ο Αλέξης την σιχαίνεται και αποκρύνεται
Επόμενο άρθροΣτις Φιλιππίνες για πάντα, η Λυδία, η κόρη της Καρολάιν και του πιλότου