Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Είναι ο Λευτέρης Ορφανός ο χαμένος γιος του Παύλου Βρουλάκη;

Σασμός: Είναι ο Λευτέρης Ορφανός ο χαμένος γιος του Παύλου Βρουλάκη;

ASTYNOMOS KOITA

Σασμός: Είναι ο Λευτέρης Ορφανός ο χαμένος γιος του Παύλου Βρουλάκη; Τον Λευτέρη Ορφανό θα υποδυθεί ο Γιώργος Γεροντιδάκης!

H είσοδος του αγαπημένου και υπερταλαντούχου ηθοποιού Γιώργου Γεροντιδάκη στην σειρά Σασμός, που σπάει τα μηχανάκια της AGB, είναι πλέον γεγονός! Μία είσοδος που περιμένουν με αγωνία οι φαν της τηλεοπτικής σειράς. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης ετοιμάζεται να φορέσει την στολή του αστυνομικού και να δώσει και πάλι ρεσιτάλ ερμηνείας. Λέγεται πως θα παίξει κορόνα-γράμματα τη ζωή του αλλά θα ζήσει και έναν δυνατό και παράφορο έρωτα!

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης παίρνει μαζί τους πολλούς θαυμαστές του, από τις Μέλισσες που τον αγάπησαν σαν Μελέτη! Έτσι από το Διαφάνι πάει στον Σασμό και αναμένονται τρελές τηλεθεάσεις.  Ο Γεροντιδάκης ή Λευτέρης Ορφανός κρύβει τα δικά του μεγάλα μυστικά!

Μέχρι τώρα σας έχουμε πει ότι θα παρακολουθεί ως μυστικός αστυνομικός τον Ευθύμη (Δημήτρης Αλεξανδρής) το μεγάλο λαμόγιο του Σασμού, θα ζήσει έναν τρελό έρωτα με τη Θεοδώρα που στο τέλος θα έχει ένα απρόσμενο ευτυχισμένο τέλος.

Μήπως σας φαίνονται όλα απλά και κάπως βαρετά; Μπα! Οι σεναριογράφοι δεν έχουν σκοπό να δημιουργήσουν ένας προβλέψιμο χαρακτήρα. Ο αστυνομικός μας θα είναι ένας δύσκολος και κλειστός χαρακτήρας και θα κρύβει ένα μυστικό… Ένα τεράστιο μυστικό που θα φέρει ανατροπές!

Στα προηγούμενα επεισόδια τον Παύλο Βρουλάκη και τη γυναίκα του Αιμιλία σε έναν ευτυχισμένο γάμο και τον ερχομό ενός αγοριού, καρπό του έρωτά τους. Το σπλάχνο τους όμως χάθηκε, πνίγηκε. Αυτό έφερε ρήξη στο γάμο τους και επήλθε ο χωρισμός. Εδώ δημιουργούνται ερωτήματα…. Το αγοράκι όντως πνίγηκε;

Μήπως το παιδί φυγαδεύτηκε από τον Παύλο και σκοπό να το σώσει από την βεντέτα; Εδώ δημιουργούνται διάφορα ερωτήματα, που φαντάζουν λογικά μέσα απο την πλοκή του σεναρίου. Αν ο Ορφανός είναι τελικά ο χαμένος γιος του Παύλου Βρουλάκη;

Για να δούμε… Μας τρώει η αγωνία…

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε το εσωτερικό του Ναού, του Πανορμίτη της Σύμης
Επόμενο άρθροΘα γίνει τελικά η αλλαγή ώρας φέτος;