Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Σταύρος κλέβει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται – Η Αργυρώ...

Σασμός: Ο Σταύρος κλέβει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται – Η Αργυρώ σε απόγνωση

Σασμός: Ο Σταύρος

Σασμός: Ο Σταύρος κλέβει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται – Η Αργυρώ σε απόγνωση

Η Αργυρώ φέρεται πολύ αδιάφορα και προκλητικά απέναντι στον Στάυρο. Τον προσβάλλει διαρκώς με την στάση της και αγνοεί όσα της προτείνει για το καλό τους. Τον έχει σε δεύτερη μοιρά και εκείνον και το παιδί τους και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι ο Αστέρης Σταματάκης και η δολοφονία του Άγγελου.

Ο Σταύρος νιώθει πώς η σχέση τους δεν είναι πλέον η ίδια από τη στιγμή που πήγαν στο χωριό. Η Αργυρώ δεν είναι ο ευατός της και κάνει πράγματα που δεν βρίσκουν σύμφωνο τον ίδιο. Δεν θέλει να ακόυσει λέξη για το ενδεχόμενο να γυρίσουν πίσω στα Γιάννενα.

Όταν η Αργυρώ έμαθε για την βομβιστική επίθεση στο σπίτι των Σταματακήδων, η καρδιά της έγινε χίλια κομμάτια. Το πρώτο πράγμα που ψέλλισαν τα χείλη της ήταν εάν είναι νεκρός ο Αστέρης. Μόλις δεν άκουσε κάνεναν να της δίνει απάντηση, έφυγε τρέχοντας με δάκρυα στα μάτια στο δωμάτιο της. Ο Σταύρος κατάλαβε αμέσως πως δεν το έχει ξεπεράσει, και ο θυμός του και η απογοήτευση του τον οδηγούν σε βεβιασμένες κινήσεις.

Σασμός: Ο Σταύρος κλέβει τον μικρό Πετρή και εξαφανίζεται – Η Αργυρώ σε απόγνωση

Ο Σταύρος θολωμένος από τα σκληρά λόγια της Αργυρώς δεν βρίσκει άλλο τρόπο για να την ταρακουνήσει και παίρνει τον μικρό Πετρή μακριά από όλη αυτή την κατάσταση. Φωνάζει πως το παιδί είναι δικό του. Δίχως να ακούσει λέξη από την Αργυρώ άνοιγει τη πόρτα και φεύγει μαζί με το παιδί. Ποια θα είναι η αντίδραση της Αργυρώς; Θα καταλάβει πόσο πολύ πλήγωσε τον σύζυγό της ή θα επιμένει πως έχει πάρει τις σωστές απόφασεις για τη ζωή τους;

*Πληροφορίες: Περιοδικό Τηλεόραση

Σασμός: Ο Αστέρης στο νοσοκομείο μετά την χειροβoμβίδα των Βρουλάκηδων – Η Αργυρώ ζει τραγικές στιγμές

Δείτε σχετικά άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Ανάρτηση της κόρης του Βουτσά και τα τρυφερά λόγια….
Επόμενο άρθροΠάνω από ένα λεπτό το χειροκρότημα του κόσμου, στην πρεμιέρα της Παγίδας!