Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη – Ποια είναι η γοητευτική...

Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη – Ποια είναι η γοητευτική σύζυγός του

sasmos-5-1068×660

Σασμός: Η δραματική ιστορία του Βασίλη Σταματάκη – Ποια είναι η σύντροφός του

Σύμφωνα με το daddy-cool.gr Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα «κρύβεται» πίσω από τον Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, τον τηλεοπτικό Βασίλη Σταματάκη, άντρα της Καλλιόπης και θύτη – θύμα της βεντέτας που πραγματεύεται η σειρά. Το 2003 εξαφανίστηκε ο αδερφός του.

Ο ηθοποιός ζει έναν δικό του Γολγοθά τα τελευταία χρόνια καθώς ο αδελφός του εξαφανίστηκε το 2003, με εκείνον να φτάνει μέχρι την Αγγελική Νικολούλη για να τον βρει.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Κεφαλογιάννης 27 ετών, χάθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το μοιραίο απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαΐου 2003 και κανείς δεν έμαθε το παραμικρό για την τύχη του.

Όπως είχε αναφερθεί στην εκπομπή “Φως στο Τούνελ”, ο Αλέξης, ένας γλωσσομαθής ρεσεψιονίστ, οδηγούσε τη μηχανή του το μοιραίο απόγευμα όταν “άνοιξε η γη και τον κατάπιε”. Λίγες εβδομάδες αργότερα, η μηχανή του βρέθηκε κλειδωμένη και επιμελώς παρκαρισμένη στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το στοιχείο που πύκνωσε περισσότερο το μυστήριο, είναι το εξής: Η μηχανή ήταν πεντακάθαρη, ενώ εκείνες τις μέρες όλα τα οχήματα της περιοχής, είχαν λερωθεί από λασπώδη βροχή. Σαν κάποιοι να την άφησαν εκεί, για να δείξουν ότι ο Αλέξης ταξίδεψε.

Λίγο καιρό μετά, ένα άλλο στοιχείο του αγνοούμενου νέου εντοπίστηκε σε διαφορετικό χώρο. Το σακβουαγιάζ του με τα προσωπικά του έγγραφα…Παρά τις εκτεταμένες έρευνες της οικογένειας του και των Αρχών, δεν βρέθηκε ούτε ίχνος του.

Η μητέρα του πέθανε από τον καημό της, χωρίς να μάθει τι του συνέβη. Ο αδελφός του Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο οποίος φέτος συμμετέχει στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά “Σασμός”, βρέθηκε το 2017 στο «Τούνελ» με την ελπίδα να μάθει την αλήθεια, καθώς υπήρχε μία πληροφορία που αναπτέρωνε προσωρινά τις ελπίδες της οικογένειας.
Η μητέρα μας μαράζωνε, ώσπου πέθανε από τον καημό της χωρίς να πάρει μια απάντηση για την τύχη του», κατέληξε συγκινημένος ο αδελφός του. Στην μοναχοκόρη του έδωσε το όνομα του αγαπημένου αδελφού του, Αλεξία.

sasmos-i-dramatiki-istoria-tou-vasili-stamataki-kai-ti-syntrofo-tou_1666638437
Η γοητευτική σύζυγός του

Ο τηλεοπτικός σύζυγος της Μαρίας Τζομπανάκη είναι τρελά ερωτευμένος και δεν το κρύβει. Είναι παντρεμένος με μια εντυπωσιακή γυναίκα που ακούει στο όνομα, Μαρία που είναι μουσικός. Συχνά δημοσιεύουν κοινές τους φωτογραφίες στο instagram δείχνοντας το πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣασμός: Έξαλλη η Μαρίνα: «Λέγε, σκέφτεσαι τον Αστέρη;»
Επόμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Η Αθηνά οδηγείται στην απομόνωση – Ο Κουράκος βρίσκει στοιχεία και την αθωώνει