Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σασμός: Η Στέλλα ρωτά ψυχρά τον Αστέρη «Γιατί έδωσες το νεφρό σου...

Σασμός: Η Στέλλα ρωτά ψυχρά τον Αστέρη «Γιατί έδωσες το νεφρό σου στην Αργυρώ;»

sasmos σασμός Σασμός: Η Στέλλα

Σασμός: Η Στέλλα ρωτά ψυχρά τον Αστέρη «Γιατί έδωσες το νεφρό σου στην Αργυρώ;»

Όπως είδαμε και σε προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Σασμός, η Στέλλα έμαθε τα πάντα για την αλήθεια που αφορά τον Αστέρη και το χειρουργείο που έκανε για να σώσει την Αργυρώ δίνοντάς την το νεφρό του.

Η Στέλλα ρωτάει τον Αστέρη στην ψύχρα τον Αστέρη για ποιο λόγο έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ. Η Στέλλα ξέρει εδω και καιρό την αλήθεια αλλά ανησύχησε όταν ο Αστέρης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Ο Αστέρης είχε κάνει έναν έντονο καυγά με την Αργυρώ και αυτό τον έκανε να αισθανθεί πολύ άσχημα.

Έτσι η Στέλλα πιστεύοντας πώς όλα αυτά τα παθαίνει από το χειρουργείο που είχε κάνει τότε για να δώσει κρυφά το νεφρό του στην Αργυρώ, τον ρωτάει για να μάθει γιατί το έκανε. Ποιος δηλαδή είναι ο πραγματικός λόγος που οδηγήθηκε σε αυτή τη πράξη.

Ο Αστέρης είχε ξεκαθαρίσει στους γιατρούς να τηρήσουν το ιατρικό απόρρητο, η Στέλλα όμως βρήκε την άκρη και έμαθε την αλήθεια.

Η Στέλλα στα επόμενα επεισόδια θα πιεί πολύ μια μέρα με αποτέλεσμα να μεθύσει και να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Αστέρη.

«Γιατί έδωσες το νεφρό σου στην Αργυρώ;» θα ρωτήσει στην ψύχρα τον Αστέρη και έθεσε την υγεία του σε μεγάλο κίνδυνο. Τι θα της απαντήσει ο Αστέρης; Άραγε θα της αρέσει της Στέλλας η απάντηση;

Σασμός: Δολοφονούν τον Σταύρο – Ποιός και γιατί;

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΜαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λέει στην μοναχή Αυξεντία πώς είναι ερωτευμένη με τον Πέτρο
Επόμενο άρθροΤαξιδεύοντας στη σαγηνευτική Σικελία!