Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ “Φαντασία” η μίνι σειρά του ΑΝΤ1 με τον Στάνκογλου

“Φαντασία” η μίνι σειρά του ΑΝΤ1 με τον Στάνκογλου

φαντασια

“Φαντασία” η μίνι σειρά του ΑΝΤ1 με τον Στάνκογλου. Η επιτυχημένη ταινία “Φαντασία” σε σκηνοθεσία Αλέξη Καρδαρά και μουσική Μίνωα Μάτσα έρχεται ως μίνι σειρά στον ΑΝΤ1.

Γιάννης Στάνκογλου, Ρένα Μόρφη, Στέλιος Μάινας, Βίκυ Παπαδοπούλου, Καλλιρόη Μυριαγκού, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Νταλιάνης, Άννα Καλαϊτζίδου και Ανδρέας Νάτσιος πρωταγωνιστούν σε μία τηλεοπτική εκδοχή της ομώνυμης ταινίας που θα ξεδιπλωθεί σε τρία επεισόδια και περιλαμβάνει αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές

Τοποθετημένη στις αρχές της δεκαετίας του ’90, και με τον συμβολικό τίτλο “Φαντασία”, η ιστορία αποτυπώνει την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έρωτες και τα ξέφρενα πάρτι της αθηναϊκής νύχτας των ‘90s. Η “Φαντασία” κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου και θα συνεχιστεί κάθε Τετάρτη στις 22:00 για τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ
Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το “Ciao ANT1” και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το “Μείνε μαζί μου έγκυος, είμαι πολύ φερέγγυος”. Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή), με μοναδική φωνή, καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Βλάσης Χρηστάκης), στις “Χάντρες”. Ένας λαϊκό-ποπ τραγουδιστής, ο Νίκος Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔεν ξαναβγαίνει στον αέρα το GNTM – Η απόφαση του STAR
Επόμενο άρθρο9 Νοέμβρη απεργούν οι ηθοποιοί!