Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα μυστικά του στην Θοδώρα

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα μυστικά του στην Θοδώρα

σασμός

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκαλύπτει τα μυστικά του στην Θοδώρα

Ο Λευτέρης Ορφανός είναι πολύ ερωτευμένος με την νεαρή κοπέλα και δεν μπορεί άλλο να της κρύβει πράγματα για τον ίδιο και τη ζωή του. Την αρχή θα την κάνει αποκαλύπτοντας ένα κρυμμένο μυστικό που έχει φυλαγμένο μέσα του και αφορά την μητέρα του.

Θα μιλήσει στην Θοδώρα για την οικογένεια του και πιο συγκεκριμένα για την μητέρα του η οποία βρίσκεται μόνη σε ίδρυμα και την επισκέπτεται συχνά. Η Θοδώρα θα τον ακούει με προσοχή αλλά σίγουρα το σοκ γι’ αυτήν θα είναι μεγάλο. Θα καταλάβει πώς ο Λευτέρης έχει πολλά ακόμα να της αποκαλύψει και όλο αυτό θα την βάλει σε σκέψεις.

Ο Λευτέρης δεν θα της αποκάλυψει βέβαια την αληθινή του ταυτότητα για να την προστατέψει και όχι μόνο. Έιναι μπλεγμένος σε μία επικίνδυνη κατάσταση που εάν κάνει έστω και μία λάθος κίνηση μπορεί ακόμα και να χάσει τη ζωή του.

Σιγά σιγά όμως ίσως να εμπιστευτεί την Θοδώρα που δείχνει πως τον νοιάζεται και να βρει το κουράγιο να της εκμυστερευτεί τα πάντα. Πώς θα νατιφράσει η Θοδώρα όμως που συνέχεια λέει πώς έχει κάει η γούνα της στο παρελθόν; Θα αντέξει να περάσει πάλι μία μη φυσιολογική σχέση που κρύβει κινδύνους ή θα του γυρίσει τη πλάτη;

Σασμός: Ο Μανόλης δίνει τέλος στη ζωή του;

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης αντιμέτωπος με το σκληρό κύκλωμα – Απειλούν τη ζωή του
Επόμενο άρθροΠέθανε η Κριστίν ΜακΒι, τραγουδίστρια των Fleetwood Mac