Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Ο Τόλης αποκαλύπτει στον Αστέρη πώς ο αδελφός του είναι φονιάς

Σασμός: Ο Τόλης αποκαλύπτει στον Αστέρη πώς ο αδελφός του είναι φονιάς

Σασμός: Ο Τόλης

Σασμός: Ο Τόλης αποκαλύπτει στον Αστέρη πώς ο αδελφός του είναι φονιάς

Ο Τόλης κουβαλά μέσα του ένα μυστικό που αφορά τόσο τον Μαθιό, όσο και τον Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Αυτό δεν είναι άλλο από τη δολοφονία του Στεφανή από τα χέρια.. Σταματάκη!

Ο Τόλης, ο καλύτερος φίλος του Αστέρη στη φυλακή κουβαλάει ένα μυστικό που τον έχει διχάσει και δεν ξέρει τι πρέπει να πράξει. Όταν πέθανε ο Κώστας του άφησε ένα γράμμα που μέσα έγραφε όλη την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή Σταματάκη.

Από τη στιγμή που ο Τόλης διάβασε αυτό το γράμμα τον κυριεύουν οι τύψεις και η απογνώση. Δεν ξέρει τι να κάνει και αν πρέπει να μιλήσει. Δεν μπορεί βέβαια να άφησει τον καλύτερο του φίλο στο σκοτάδι και να μην του αποκαλύψει όσα διάβασε στο γράμμα.

Σύμφωνα με την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου στο περιοδικό TV24, ο Τόλης θα αποφυλακιστεί και θα τρέξει στην Άνω Ποριά, για να δει τον Αστέρη.

Ο Αστέρης θα τον υποδεχτεί με χαρά, αλλά θα καταλάβει ότι κάτι βασανίζει τον φίλο του. Ο Τόλης του αποκαλύπτει  πως ο αδελφός του είναι ένας ψυχρός δολοφόνος.

“Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή”, θα ομολογήσει. Ο Αστέρης στην αρχή δε θα τον πιστέψει, όμως αργότερα θα λάβει την επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Μαθιό. Ο Αστέρης θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Τόλης θα ξελαφρώσει που μπόρεσε να ξεστομίσει την πικρή αλήθεια και θα φύγει με ψηλά το κεφάλι και χωρίς τις τύψεις να του τριβιλίζουν το μυαλό.

Σασμός: Ο Σταύρος εκτός ευατού τσακώνεται και με την Μαρίνα

Δείτε σχετικά άρθρα:

Δείτε ακόμα: Τι ηλικία έχει ο Κουράκος; Κατά κόσμον Αλέξανδρος Μαρτίδης


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στη Μύκονο!
Επόμενο άρθροΑλέξης Ιατρίδης: Ένα live φιλανθρωπικού χαρακτήρα που αξίζει να παραβρεθούμε