Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Σασμός: Η λέξη που κάνει τον Αστέρη να τα τινάξει όλα στον...

Σασμός: Η λέξη που κάνει τον Αστέρη να τα τινάξει όλα στον αέρα

σασμός αστερης

Σασμός: Η λέξη που κάνει τον Αστέρη να τα τινάξει όλα στον αέρα

Η Αργυρώ βρίσκεται αντιμέτωπη με την οργή του Αστέρη για το παιδί, αλλά μια κίνηση ανατρέπει τα πάντα στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός.

Ο Αστέρης βρίσκεται σε μια κομβική στιγμή της ζωής του στη σειρά Σασμός. Τα επόμενα επεισόδια φέρνουν συνταρακτικές εξελίξεις στις τηλεοπτικές οθόνες και η Αργυρώ με τον Αστέρη αναμένεται να περάσουν δύσκολες ώρες.

Η Αργυρώ κατάφερε να κρύψει την πραγματική ταυτότητα του παιδιού της για να το προστατέψει και να μπορέσει να επιστρέψει στην Κρήτη για τη δίκη του Αστέρη στο παρελθόν. Αυτό όμως μπορεί να έμεινε κρυφό για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά οι Σταματάκηδες το μαθαίνουν και θέλουν το παιδί να μεγαλώσει μαζί τους.

Έτσι ο Αστέρης, παρά το γεγονός πως έχει επανασυνδεθεί με την αγαπημένη του, δεν αντέχει πως του έλεγε ψέματα τόσον καιρό. Είναι οργισμένος και μόνο ο Μαθιός με τη Βασιλική δείχνουν να καταλαβαίνουν τον λόγο που η Αργυρώ δεν μιλούσε για τον μικρό Πετρή. Προσπαθούν να τον μεταπείσουν για να δει την κατάσταση από τη μεριά της Αργυρώς.

Η γνώμη του μικρού Σταματάκη δεν θα αλλάξει εύκολα. Βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν με μια μικρή λέξη. Δύο συλλαβές από τον μικρό Πετρή είναι αρκετές για να ρίξουν φως στο, θολωμένο από θυμό, μυαλό του.

Ο Πετρής τον αποκαλεί «μπαμπά» κι ο Αστέρης βρίσκεται σε μια έκρηξη συναισθημάτων. Το μόνο που τον νοιάζει πια είναι να πάρει την Αργυρώ και τον γιο τους μακριά από το μίσος που χωρίζει τις οικογένειές τους. Θα ζητήσει από την Αργυρώ να φύγουν μακριά από την Κρήτη για να μεγαλώσουν το παιδί τους μαζί και με ασφάλεια. Της ζητά να παντρευτούν κι εκείνη θέλει να δεχτεί αμέσως, αλλά σκέφτεται και τη Μαρίνα. Πως θα της το πει;

Στο σημείο αυτό όμως το ζευγάρι θα βρει έναν σημαντικό σύμμαχο. Ο παπα Μιχάλης θα αναλάβει να μιλήσει ο ίδιος στη Μαρίνα και να της μεταφέρει τις αποφάσεις του Αστέρη και της Αργυρώς.

Το τρέιλερ της σειράς Σασμός της Δευτέρας (24/4):


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈρχεται νέα κακοκαιρία – Δύο δύσκολες μέρες
Επόμενο άρθρο46 χρόνια μετά: Ο Ρόμπερτ Πάουελ θα υποδυθεί ξανά τον Ιησού σε ελληνική ταινία