Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Οι γονείς του Κουράκου δεν θέλουν την Ευτυχία...

Η Γη της Ελιάς: Οι γονείς του Κουράκου δεν θέλουν την Ευτυχία – Μεγάλος καυγάς ξεσπά

γη της ελιας

Η Γη της Ελιάς: Οι γονείς του Κουράκου δεν θέλουν την Ευτυχία – Άγριος καυγάς ξεσπά

Μεγάλος καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε Κουράκο και Ευτυχία, λίγο πριν τον γάμο τους, στην γη της ελιάς. Το ζευγάρι αυτό τσακώνεται αρκετές φορές, για πολλούς λόγους. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα θα είναι πολύ σοβαρά, για όλους..

Η Ευτυχία αισθάνεται άσχημα που ο Γιώργης της τα πληρώνει όλα. Εκείνος θέλει να την έχει βασίλισσα, αλλά πηγαίνει κόντρα στα θέλω της. Της ζητάει, μάλιστα, να αφήσει τη δουλειά στο ελαιοτριβείο, γεγονός που εξοργίζει ακόμη περισσότερο την Ευτυχία.

Οι μέρες περνούν και ο γάμος πλησιάζει.. Τα σχόλια στην Αρεόπολη έχουν πάρει φωτιά και κάποιοι δε δείχνουν και τόσο σύμφωνοι με αυτή την απόφαση του ζευγαριού. Οι γονείς του Κουράκου παραμένουν κάθετοι και δε θέλουν να εμφανιστούν στην γαμήλια τελετή.

Ένας ακόμη καυγάς ξεσπά ανάμεσα σε Κουράκο κι Ευτυχία, όταν το οικονομικό μπαίνει στη μέση, στην γη της ελιάς. Η Ευτυχία φωνάζει, ξεσπά άσχημα και ανταλλάζουν πολύ βαριές κουβέντες μεταξύ τους.

Ο Κουράκος φεύγει και κλείνει την πόρτα πίσω του. Αυτό τρομοκρατεί την Ευτυχία, η οποία αισθάνεται πως τον χάνει.. Θα καταφέρει να διορθώσει την κατάσταση, πριν τον γάμο, ή όλα θα πάνε στράφι;

Δείτε επίσης:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔήμητρα Παπαδήμα: ” Εγώ φτιάχνω το μέλλον μου. Έχω την φύση με το μέρος μου”
Επόμενο άρθρο«Δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά»: Το σημαντικό λάθος στους τίτλους που δεν πρόσεξε κανείς!