Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία βρίσκει την αδερφή της

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία βρίσκει την αδερφή της

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης

Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία βρίσκει την αδερφή της

Συναρπαστικός, γεμάτος ανατροπές και εκπλήξεις αναμένεται ο τρίτος κύκλος της δραματικής σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς που υπογράφουν με επιτυχία η Βάνα Δημητρίου το σενάριο και ο Αντρέας Γεωργίου την σκηνοθεσία. Στα νέα επεισόδια η Ασπασία βρίσκει την αδερφή της ενώ ο γάμος της με το Δημοσθένη περνάει κρίση.

Σύμφωνα με το daddy-cool.gr τα χτυπήματα της μοίρας δεν έχουν τελειωμό για την Ασπασία και την οικογένεια του Δημοσθένη Καπερνάρου στην δραματική σειρά του MEGA Η Γη της Ελιάς, όπως θα παρακολουθήσουμε στα επεισόδια του τρίτου κύκλου που αναμένεται να είναι συγκλονιστικός.

Νέες περιπέτειες και μεγάλες δοκιμασίες περιμένουν την ηρωίδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται η ιστορία σχετικά με την πατρότητα της κόρης της, Ειρήνης.

Πριν από πολλά χρόνια η Ασπασία απάτησε τον Δημοσθένη με το Πέτρο, τον άντρα της Χάιδως και ο καρπός αυτού του παράνομου έρωτα είναι η κόρη της. Ωστόσο την σοκαριστική αλήθεια γνωρίζουν ελάχιστα άτομα όπως ο Φίλιππος που είναι ετεροθαλής αδερφός της κοπέλας, η μητέρα του, η Βασιλική και ο Στάθης.

Όπως είδαμε στο φινάλε του δεύτερου κύκλου το μεγάλο μυστικό της Ασπασίας ήρθε τυχαία στο φως όταν η Ειρήνη άκουσε τη μητέρα της να λέει στην Χάιδω σε μια τηλεφωνική συνομιλία “τώρα που γύρισε ο γιος σου κοίτα να μην έχουμε καμιά μανούρα. Ανησυχώ. Δεν πρέπει με τίποτα η μικρή να μάθει πως είναι αδέρφια.”

Η κοπέλα σοκαρίστηκε και ζήτησε εξηγήσεις ενώ στο δωμάτιο εμφανίστηκε και ο Δημοσθένης. Αμέσως η Ειρήνη του είπε όσα άκουσε και ο άντρας ξαφνιάστηκε. Έτσι στον τρίτο κύκλο η Ασπασία καλείται να δώσει εξηγήσεις στον σύζυγο και στην κόρη της.

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε η αλήθεια θα ξεδιπλωθεί σιγά-σιγά και οι ήρωες θα αργήσουν να οδηγηθούν στα ίχνη του Φίλιππου. Όμως αυτή η αποκάλυψη προκαλεί νέους τριγμούς στο γάμο του Δημοσθένη και της Ασπασίας που ενώ είχαν ξεπεράσει τις δυσκολίες που τους χώριζαν κινδυνεύουν να ξαναβρεθούν ένα βήμα πριν από το διαζύγιο.

Η νέα άκρη στο γάμο της διαλύει την Ασπασία καθώς βλέπει τόσο τον άντρα της όσο και την κόρη της να απομακρύνονται από κοντά της. Νιώθει πλέον εντελώς μόνη και γεμάτη ενοχές για τις λάθος επιλογές που έκανε στη ζωή της τότε.

Πάνω στην απελπισία της, της γεννιέται ξανά η επιθυμία να βρει τη χαμένη της αδερφή και αποφασίζει να κάνει ό,τι μπορεί για να πετύχει το σκοπό της. Εξάλλου η γυναίκα είναι σίγουρη ότι η αδερφή της δεν έχει πεθάνει όπως της είχαν πει οι γονείς της όταν εξαφανίστηκε ξαφνικά, μια μέρα όσο ήταν ακόμα παιδιά.

Αρχίζει λοιπόν να την αναζητά απεγνωσμένα. Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για την ηρωίδα που αντιμετωπίζει δυσκολίες στο δρόμο της αναζήτησης αλλά δεν το βάζει κάτω. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ύστερα από πολλές διαδικασίες και απρόοπτα τελικά η Ασπασία βρίσκει την αδερφή της και την βάζει αμέσως στη ζωή της.

Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στη φυλάκη – Ο Κουράκος χάνει τη θέση του

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Η Αφροδίτη αντιμέτωπη με τα σκοτάδια της

Ο Πότης και η Άννα παντρεύονται

Το παιδί του Στάθη και της Ιουλίας ζειΟ Δημοσθένης θα εκδικηθεί την Ασπασία με τον χειρότερο τρόπο

Ποιός είναι υπεύθυνος για τον θάνατο του γιου του Ιάκωβου


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιώτα Γρίβα: Έρχεται για μια μοναδική εμφάνιση στο άλσος Βεϊκου
Επόμενο άρθροΚώστας Πρέκας: Δείτε πώς είναι σήμερα ο 81χρονος ηθοποιός