Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μετά τον πνιγμό δεν θα είναι...

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μετά τον πνιγμό δεν θα είναι η ίδια

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική μετά τον πνιγμό δεν θα είναι η ίδια

Σε τραγική κατάσταση θα δούμε τη Βασιλική στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η γη της ελιάς”. Μετά τον πνιγμό της, τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο.

Το κορίτσι αυτό εγκλωβίζεται στην προπέλα της βάρκας και παλεύει να βγει στην επιφάνεια. Στην αρχή, όλοι γελούν και νομίζουν ότι αστειεύεται, αλλά η πραγματικότητα είναι σκληρή.

Η Βασιλική εγκλωβίζεται στην προπέλα και δυσκολεύεται να σηκωθεί ψηλά. Ο Φίλιππος και ο Στάθης βουτούν για να τη σώσουν, αλλά είναι δύσκολο να την τραβήξουν στην επιφάνεια. Πηγή youfly

Μόλις την βγάλουν από το νερό και την μεταφέρουν στην ακτή, της παρέχουν τις πρώτες βοήθειες. Αν και η Βασιλική αναπνέει αργά, δεν ανοίγει τα μάτια της και δεν συνέρχεται. Αμέσως, την μεταφέρουν στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Δυστυχώς, ήπιε πολύ νερό και έμεινε χωρίς οξυγόνο για αρκετά λεπτά. Η διάσωσή της έμοιαζε με εφιάλτη. Οι μέρες περνούν και η Βασιλική παραμένει στην εντατική, στον τρίτο κύκλο της σειράς “Η γη της ελιάς”. Ο Φίλιππος πρέπει να επιστρέψει στο στρατό και η αγωνία του είναι τεράστια. Θα μπορέσει σύντομα να ανοίξει τα μάτια της; Όλοι τρέμουν για το χειρότερο. Αυτός ο τραυματισμός δεν θα ξεπεραστεί εύκολα από την οικογένεια.

Κανείς δεν μπορεί να κατανοήσει τι συνέβη τόσο ξαφνικά και απροσδόκητα.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο λινκ της ταινίας ”Η Γόησσα” με τη Ρένα Βλαχοπούλου & Χάρη Ρώμα [1989]
Επόμενο άρθροΣοκ: Αδερφάκια που πνίγηκαν βρέθηκαν αγκαλιασμένα μέσα στον βυθό