Αρχική RETROLOVERS Σαπφώ Νοταρά: Για πρώτη φορά σπάνιες φωτογραφίες από τα νιάτα της! Αγνώριστη!

Σαπφώ Νοταρά: Για πρώτη φορά σπάνιες φωτογραφίες από τα νιάτα της! Αγνώριστη!

νοταρα κοιτα

Σαπφώ Νοταρά: Για πρώτη φορά σπάνιες φωτογραφίες από τα νιάτα της! Αγνώριστη!

Στα νιάτα της, η Νοτάρα ήταν ένα χαριτωμένο πλάσμα με σπουδές στον κλασικό χορό. Οι συνάδελφοί της, που τη γνώριζαν εκείνη την εποχή, έλεγαν ότι κάτω από τα ρέοντα ρούχα που φορούσε, έκρυβε ένα καλλίγραμμο σώμα.

Η Νοταρά ήταν περιζήτητη νύφη και, κατά τη διάρκεια μιας περιοδείας με το θέατρο, δέχτηκε πρόταση γάμου από έναν εργοστασιάρχη που την είχε ερωτευτεί παράφορα. Παρά το γεγονός ότι φίλοι και γνωστοί μιλούσαν για μια μεγάλη ευκαιρία, εκείνη τον αποκάλεσε “Φρανκενστάιν” και απέρριψε την πρόταση.

Ο υποψήφιος γαμπρός ήταν εύπορος και θα μπορούσε να βοηθήσει τη Σαπφώ να πετάξει επαγγελματικά στα ύψη, αλλά εκείνη δεν τον άντεξε και απέστρεψε το βλέμμα της από το άσχημο πρόσωπό του. Είπε ότι η αποδοχή της πρότασης θα ήταν σαν να πουλούσε την ψυχή της για την καριέρα της, και έτσι ο δεσμός με τον Αλεξανδρινό έληξε πριν καν αρχίσει. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Κυριακάτικο ξύπνημα”, η Σαπφώ Νοταρά γνώρισε τον Γιάννη Τσαρούχη. Μια μέρα, ο Τσαρούχης την πλησίασε και της εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της. Της είπε μάλιστα ότι οι δυο τους θα μπορούσαν να αποκτήσουν ένα παιδί μαζί. Εκείνη πίστεψε ότι επρόκειτο για ένα αστείο με συνεργούς, τους συναδέλφους της Δημήτρη Χορν και Έλλη Λαμπέτη.

Απέρριψε τον Τσαρούχη, αλλά τον προσέβαλε με το γνωστό της ταμπεραμέντο. Χρόνια αργότερα, όταν θυμήθηκαν το περιστατικό, ο Τσαρούχης επέμενε ότι η πρότασή του ήταν αληθινή και όχι αστείο. Εκείνη τη στιγμή, η Σαπφώ κατάλαβε ότι μιλούσε σοβαρά και κατέρρευσε από την αποκάλυψη. Ένας ακόμη ανεκπλήρωτος έρωτας είχε μείνει για την ηθοποιό.

Σαπφώ Νοταρά: Σπάνιες φωτογραφίες από τα νιάτα της! Αγνώριστη! Δείτε το φωτογραφικό άλμπουμ με τις φωτογραφίες της αγαπημένης ηθοποιού με την χαρακτηριστική φωνή:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιώργος Γιαννόπουλος: Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό
Επόμενο άρθροΑποκλειστικό: Τι λέει η μητέρα της Κικής Κούσογλου στην είδηση ότι ο δολοφόνος αποφυλακίστηκε