Αρχική ΕΙΔΗΣΕΙΣ Τα τελευταία 5 δραματικά λεπτά πριν τον φόνο του Αντώνη – Βίντεο...

Τα τελευταία 5 δραματικά λεπτά πριν τον φόνο του Αντώνη – Βίντεο ντοκουμέντο

Τα τελευταία

Τα τελευταία 5 δραματικά λεπτά πριν τον φόνο του Αντώνη – Βίντεο ντοκουμέντο

Το βίντεο που θα παρακολουθήσετε αποτελεί μέρος της δικογραφίας και τις τελευταίες ώρες εξετάζεται από τον εισαγγελέα

Ξημέρωσε 5 Σεπτεμβρίου 2023. Η ώρα πήγε 21:00 στο λιμάνι του Πειραιά. Το «Blue Horizon» καθυστερεί για λίγα λεπτά την αναχώρησή του με προορισμό την Κρήτη, καθώς οι τελευταίες νταλίκες επιβιβάζονται ακόμη στο γκαράζ.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο, που ξεκινάει στις 21:07, φαίνεται η διαδικασία της φόρτωσης των οχημάτων και τα δραματικά γεγονότα πέντε λεπτά πριν το μοιραίο συμβάν και πριν τα μέλη του πληρώματος αρνηθούν την είσοδο στον Αντώνη με τον βίαιο αυτόν τρόπο που οδήγησε στον θάνατό του.

Όπως φαίνεται, ο άτυχος Αντώνης Καργιώτης, ο οποίος όπως προέκυψε από ανακοίνωση του Λιμενικού, διέθετε κανονικά το εισιτήριο του, επιλέγει να μην επιβιβαστεί ακόμα, καθώς η διαδικασία της φόρτωσης είναι σε εξέλιξη.

Ο Αντώνης σκέφτεται ότι έχει λίγο χρόνο ακόμα, πριν επιβιβαστεί και πραγματοποιήσει το τόσο γνώριμο ταξίδι για αυτόν, από την Αθήνα στην πατρίδα του την Κρήτη. Παρατηρεί όσα συμβαίνουν γύρω του στο λιμάνι, τα οχήματα να εισέρχονται στο Blue Horizon, αλλάζει θέσεις στον ντόκο, μέχρι που πηγαίνει και κάθεται για λίγο στις δέστρες των πλοίων…

Το κατηγορητήριο είναι πολύ βαρύ και επισύρει ακόμα και την εσχάτη των ποινών.
Στον ύπαρχο ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο – που είναι κακούργημα. Αντιμέτωπος με κακούργημα είναι και ο καπετάνιος του πλοίου για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες. Στα δύο άλλα μέλη του πληρώματος, η ποινική δίωξη αφορά σε συνέργεια σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Σημειώνεται πως ο καπετάνιος διώκεται με βάση τις νέες διατάξεις που ψηφίστηκαν μετά την τραγωδία των Τεμπών για επικίνδυνη παρέμβαση στις θαλάσσιες συγκοινωνίες που επίσης είναι κακούργημα ενώ οι ποινές που προβλέπονται για τα αδικήματα αυτά, είναι μέχρι ισόβια.

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φεύγει απ’ την αστυνομία – Κάνει καριέρα ως μοντέλο
Επόμενο άρθροΘεσσαλία: Τα νερά της πλημμύρας έχουν παρασύρει τρωκτικά και ερπετά