Αρχική RETROLOVERS Retro Gossip Ίνκα Ναθαναήλ: Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο...

Ίνκα Ναθαναήλ: Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο ένα φιλί

Ίνκα Ναθαναήλ: Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο ένα φιλί

Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω σταματήσει ούτε ένα λεπτό να την σκέφτομαι και να μου λείπει… Είναι αυτό που είχα διαβάσει κάπου που έλεγε : “Κάθε φορά που βλέπω κάτι θαυμαστό ή παράξενο, θέλω να φωνάξω μαμά έλα να δεις!” Και τί δεν θα έδινα για άλλη μια αγκαλιά, άλλο ένα φιλί.. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα πέφτω πολύ. Όπως και στα γενέθλιά της. Προσπαθώ όμως κι ας μην τα καταφέρνω πάντα, αντί να λυπάμαι που έφυγε, να χαίρομαι που την γνώρισα έτσι όπως δεν την είχε γνωρίσει κανείς ποτέ. Στο πιο προστατευτικό ρόλο, αλλά και στο πιο ανιδιοτελώς αγαπησιάρικο. Αυτό της μάνας.

Θυμάμαι όταν κοιμόμασταν μαζί μου, που χάιδευε τα μαλλιά όλη νύχτα. Τα Σαββατοκύριακα που βλέπαμε μαζί μίκυ μάους στην τηλεόραση και όταν δεν είχα σχολείο που με έπαιρνε μαζί της στο θέατρο. Βέβαια μετά σταμάτησε το θέατρο για να είναι περισσότερο μαζί μου”. Αυτά είχε δηλώσει η Ίνκα στο  RespectNews.gr σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση.

Έλενα Ναθαναήλ έφυγε από τη ζωή το 2008, αφήνοντας πίσω τη μοναχοκόρη της, Ίνκα Τσαγκάρη, καρπό της σχέσης της με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη. Ο θάνατός της βύθισε σε θλίψη όλο το πανελλήνιο, καθώς ήταν μία από τις πιο γνωστές και αγαπητές ηθοποιούς της Ελλάδος.

Η ‘Ινκα μετά τον θάνατο της μητέρας της πέρασε άσχημες στιγμές με τον Τάσο Μητρόπουλο.

Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Τάσος Μητρόπουλος ήταν ζευγάρι για 29 ολόκληρα χρόνια. Ο λόγος που χάλασαν οι σχέσεις της Ίνκας με τον «δεύτερο πατέρα της», όπως η ίδια χαρακτήριζε κάποτε τον «Ράμπο», ήταν το γνωστό κτήμα στην Εύβοια, στο οποίο για περισσότερα από τριάντα χρόνια ζούσε η Ελενα Ναθαναήλ και ήταν ταυτισμένη μαζί του. «Το κτήμα αυτό μου ανήκει, καθώς εγώ το πληρώνω, το δηλώνω στην Εφορία και το έχω κληρονομήσει νόμιμα από τη μητέρα μου. Το σπίτι της Έλενας είναι δικό μου», είχε δηλώσει παλιότερα η Ίνκα, προσθέτοντας: «Ο Τάσος ήταν σαν πατέρας μου. Ήταν. Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως από τότε που έφυγε η Έλενα, αναθεώρησα πολλά πράγματα που πίστευα για αρκετό καιρό».

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα:

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΧολίδης-Θέλξη-Βασιλάκος: Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν βράδυ Τρίτης στο Bodega (εικόνες)
Επόμενο άρθροΔείτε τον Super Διαγωνισμό με δώρο 500 ευρώ θεραπείες ομορφιάς!