Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα γυρίζει την πλάτη της στον Ιάσονα

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα γυρίζει την πλάτη της στον Ιάσονα

έρωτας-φυγάς-314519

Έρωτας φυγάς: Η Μαργέτα γυρίζει την πλάτη της στον Ιάσονα

Οι ανατροπές διαδέχονται η μία την άλλη στον Έρωτα Φυγά, σύμφωνα με το Youfly.com και η κατάσταση στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του OPEN θα ξεφύγει τελείως, όταν η Μαργέτα αποφασίσει να γυρίσει την πλάτη της στον Ιάσονα και να τον πετάξει εκτός αρχοντικού.

Από την ώρα που η Μαργέτα αποφάσισε να στηρίξει την Αλεξάνδρα, ο Ιάσονας γύρισε την πλάτη στην μητέρα του και την ξέγραψε για τα καλά. Δεν υπολόγιζε όμως τις συνέπειες των πράξεών του, οι οποίες θα είναι καταστροφικές.

Η Μαργέτα πετά τον Ιάσονα έξω από το σπίτι και την εταιρεία στον Έρωτα Φυγά

Ο Ιάσονας με το που γυρίζει η Αλεξάνδρα στο σπίτι τους, της απαγορεύει να μένει μαζί του και της επιβάλει να ζει όμως οι υπηρέτες, στερώντας της τα παιδιά της. Η Μαργέτα δεν αντέχει άλλο αυτή την αδικία, και αποφασίζει να τον ακολουθήσει και να δει που κρύβει τα εγγόνια της.

Αυτό που θα δει την σοκάρει! Ο Ιάσονας τόσα χρόνια έχει κρατήσει επαφές με την ερωμένη του άνδρα της, το άτομο που παραλίγο να της διαλύσει το σπίτι, την Ουρανία, και όχι μόνο αυτό, αλλά την έχει γνωρίσει και στα παιδιά.

Νιώθει προδομένη από τον γιο της και η οργή την κατακλύει! Αυτό δεν θα το αφήσει έτσι, παίρνει τα παιδιά τα γυρίζει στο σπίτι τους και τον πετά έξω από αυτό. Η αντίστροφη μέτρηση τώρα ξεκινά…

Διαβάστε ακόμα:

Δείτε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Παραλία: Βρίσκουν τον Δημητρό νεκρό
Επόμενο άρθροΠανέτοιμος ο κρατικός μηχανισμός ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας