Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Ψυχοκόρες: Αυτή είναι η αδίστακτη Νέλλα Κοτρώτση

Ψυχοκόρες: Αυτή είναι η αδίστακτη Νέλλα Κοτρώτση

Ψυχοκόρες: Αυτή είναι η αδίστακτη Νέλλα Κοτρώτση

Σε έναν εκρηκτικό ρόλο, βλέπουμε την Δήμητρα Ματσούκα, μέσα από τη σειρά “Ψυχοκόρες”, του ANT1+. Η ηθοποιός υποδύεται μία γυναίκα αδίστακτη, μέλος καλής οικογενείας με πολλά λεφτά και κύρος στην κοινωνία.

Το όνομά της στην σειρά Ψυχοκόρες, θα είναι Νέλλα Κοτρώτση. Είναι πανέξυπνη, πανέμορφη, αντλεί ζωή από τον θαυμασμό των άλλων και αναζητά διαρκώς την προσοχή τους. Θέλει πάντοτε να περνάει το δικό της, όποιο κι αν είναι το κόστος.

Ψυχοκόρες: Δείτε πόσο όμορφη είναι η Άννα Λουιζίδη που της έδωσαν το ρόλο της άσχημης στη σειρά

Ενώ φαίνεται μια γυναίκα με αρχές, δεν είναι καθόλου συνεσταλμένη. Είναι οπιομανής, ψυχολογικά ασταθής και εκδικητική. Όταν ούτε ο άντρας της, ούτε ο εραστής της, αλλά ούτε και η δόση της την καλύπτουν, το μόνο νόημα που βρίσκει στην ανιαρή καθημερινότητά της είναι η επίδειξη υπεροχής στις ψυχοκόρες της με τον πιο σκληρό τρόπο…

Ο άντρας της είναι ο Κοσμάς (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), το φτωχόπαιδο που έγινε εργοστασιάρχης και έχει το χρήμα και την εξουσία για Θεό. Η βιτρίνα του τον ενδιαφέρει ακριβώς όσο και η περιουσία του, ενώ για εκείνον όλοι οι άνθρωποι είναι όργανα για την επίτευξη των στόχων του.

Παρά τη δυσαρέσκειά του, υπομένει την ασταθή συμπεριφορά της γυναίκας του για χάρη της εικόνας της οικογένειάς τους. Και παρόλο που φαίνεται ευγενής, υπάρχουν στιγμές που δεν καταφέρνει να κρύψει τον αληθινό του εαυτό…

Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, αναμένεται να γίνουν ένα εντυπωσιακό δίδυμο, που θα ξεχωρίσει αμέσους από τους τηλεθεατές, της σειράς Ψυχοκόρες.

Διάφορα άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΑυτή ήταν η τελευταία επιθυμία της Μαίρης Χρονοπούλου για την κηδεία της
Επόμενο άρθροΤο Ναυάγιο: Έντρομος ο Καπετάν Στελής βλέποντας το λάθος…