Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Σήριαλ Το Ναυάγιο: Έντρομος ο Καπετάν Στελής βλέποντας το λάθος…

Το Ναυάγιο: Έντρομος ο Καπετάν Στελής βλέποντας το λάθος…

Το Ναυάγιο: Έντρομος ο Καπετάν Στελής βλέποντας το λάθος

Δραματικές εξελίξεις προμηνύονται για τη σειρά “Το ναυάγιο”, όπως φαίνεται στο απόσπασμα από το επόμενο επεισόδιο, όπου ο καπετάνιος Στέλιος ουρλιάζει από τρόμο όταν συνειδητοποιεί ότι ένα λάθος μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες…

Ο καπετάν Στέλιος παρακολουθεί την είσοδο των φορτηγών στο πλοίο και παρατηρεί ότι ένα από αυτά δεν είναι σωστά ασφαλισμένο, ενώ η πύλη του πλοίου αρχίζει να κλείνει. Ανήσυχος αρχίζει να φωνάζει: “Τι κάνετε, δεν έδεσαν το φορτηγό!” και οι άνθρωποι του λιμεναρχείου προσπαθούν να τον απομακρύνουν, ενώ εκείνος τους λέει ότι άφησαν το φορτηγό ελεύθερο.

Σε κατάσταση πανικού, συνεχίζει να φωνάζει με όλη του τη δύναμη. “Το σχοινί… Κάντε κάτι που σας λέω… Σταματήστε τους!”, ενώ οι λιμενικοί του λένε: “Τι θα κάνεις; Είσαι τρελός; Ηρέμησε, φίλε” και τον κρατούν μακριά από το πλοίο, ενώ του λένε: “Εσύ ξέρεις καλύτερα από αυτούς, έτσι δεν είναι; Είναι η δουλειά τους και θα ασφαλίσουν το φορτηγό”.

Τότε, όπως θα δούμε αργότερα στη σειρά “Το ναυάγιο”, ο καπετάνιος Στέλιος, έξαλλος, τους λέει ότι αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ και ότι είναι αδύνατο να το ασφαλίσουν εν κινήσει. Και καθώς το πλοίο αρχίζει σιγά σιγά να αναχωρεί, φωνάζει: “Φωτεινή… Σταματήστε τους… σταματήστε τους!

Διάφορα άρθρα:

Διαβάστε ακόμα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΨυχοκόρες: Αυτή είναι η αδίστακτη Νέλλα Κοτρώτση
Επόμενο άρθροΜαίρη Χρονοπούλου: Πώς την αποχαιρέτησε η Finos Film