Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η Ζακλίν Σταματοπούλου φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018

Η Ζακλίν Σταματοπούλου φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018

Το koita magazine, σε μια προσπάθεια προώθησης καλλιτεχνών και φιλανθρωπικής δράσης, δημιούργησε το ημερολόγιο Koita 2018.

Όσοι καλλιτέχνες φωτογραφήθηκαν και βοήθησαν με την κίνησή τους αυτή, τον σύλλογο Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι θα συμμετέχουν και σε ένα αγώνα προώθησής τους σε ραδιόφωνα της επαρχίας, και άλλα μέσα ενημέρωσης.

Ένα ημερολόγιο, φτιαγμένο για τον πιο γλυκό σκοπό! Συμμετείχες και συ, ποια η σχέση σου με τις φιλανθρωπίες;

Από παιδί το μεγαλύτερο όραμα μου ήταν κάποια μέρα να έχω τη δύναμη να οργανώνω φιλανθρωπικά και να κάνω παιδάκια με νοητική καθυστέρηση καθώς και ανθρώπους με ανάγκες που να με ακούν και να χαμογελούν. Να μπορώ να κάνω κάτι για αυτούς έστω και το ελάχιστο.

Πως αισθάνεσαι που βάζεις και συ ένα λιθαράκι στο να βοηθηθούν παιδιά με σύνδρομο down;

Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη, κι ευχαριστώ το υπέροχο koita magazine για την πρόσκληση. Συγχαρητήρια σε όλους για το εξαιρετικό αποτέλεσμα!!

Τραγούδι, μουσική και τώρα είναι μια ευκαιρία να μιλήσεις για σένα, για τις δουλειές σου, και για το τι θέλεις να βγει προς τα έξω!

Βρίσκομαι σε μια δημιουργική περίοδο, συλλέγοντας σημαντικά βιώματα ζωής. Ήρθε η στιγμή που κυκλοφορώ τραγούδια που μου έγραψαν εκλεκτοί δημιουργοί και μέσα από αυτά θα εκφράσω την αληθινή Ζακλίν και εύχομαι να αρέσουν σε όλους.

Πόσο δύσκολο είναι να προωθηθεί ένας καλλιτέχνης στην εποχή που διανύουμε;

Κανένας άλλος δε μπορεί να προωθήσει πλέον έναν καλλιτέχνη πέρα από την αγάπη του κόσμου και την εκτίμηση του…

Τί είναι για σένα τέχνες και πολιτισμός;

Τέχνες και Πολιτισμός.. Είναι όλη η αύρα της Αρχαίας μας Ελλάδας, οι σπουδαίοι συγγραφείς, οι Φιλόσοφοι, οι Ζωγράφοι, οι μαγικές στιγμές που ένας χορευτής εκστασιάζεται μέσα στην κίνηση του, που ένας ερμηνευτής πετά μέσα στις νότες. Είναι κάτι ιερό κάτι βαθύ διαλογιστικό, αυτό που μας ξεχωρίζει ως ανώτερα όντα, που θρέφει τη ψυχή και το πνεύμα μας.

Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με την μουσική

Ασχολήθηκα με τη μουσική τη στιγμή που κατάλαβα πως μόνο αυτό μου το ταλέντο μέσα από το τραγούδι και το χορό μου έδινε χαρά. Ξεκίνησα με μαθήματα φωνητικής και εργασία σε γνωστό Νυχτερινό μαγαζί της Μυκόνου έως ότου κατέληξα και στο ύφος που με αντιπροσωπεύει περισσότερο.

Ο έρωτας, η αγάπη το μίσος, μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο ερμηνείας;

Όλα τα συναισθήματα μπορούν να επηρεάσουν τον τρόπο της ερμηνείας. Και όλα είναι αναγκαία ώστε αυτή να πηγάζει απ τη ψυχή.

Νέο έτος, νέες ελπίδες, δώσε μας ευχές, ευχές καρδιάς!

Εύχομαι το νέο έτος να μας εμπνεύσει να γεμίσουμε ουσία ότι ζούμε, λέμε, νοιώθουμε, δημιουργούμε, να αγαπάμε με τη ψυχή μας και να το εκδηλώνουμε χωρίς εγωισμούς, να μαστε απλοί ταπεινοί και συμπονετικοί. Υγειά Τύχη και πολύ Τραγούδι!!!!!!

Η Ζακλίν Σταματοπούλου γεννήθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου και μεγάλωσε στην Αθήνα.
Όνειρό της από πολύ μικρή ήταν να ασχοληθεί με το τραγούδι για να  χαρίζει ψυχαγωγία στο κοινό της.
Έχει συνεργαστεί με καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας, ο Μιχάλης Βιολάρης και άλλους.
Στο ημερολόγιο είναι ο Μήνας Ιανουάριος!

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΤο National Geographic παρουσιάζει τις καλύτερες φωτογραφίες για το 2017
Επόμενο άρθροΗ Άνθια φωτογραφίζεται για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ημερολόγιο του Koita 2018