Αρχική ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Ξέσπασμα Αγγελόπουλου για το ‘Τατουάζ’ – ‘Δεν πήγα να πάρω τη θέση...

Ξέσπασμα Αγγελόπουλου για το ‘Τατουάζ’ – ‘Δεν πήγα να πάρω τη θέση κανενός’ (ΒΙΝΤΕΟ)

ntanos750-2

Από την ώρα που ανακοινώθηκε ότι θα παίξει στη σειρά του Alpha, o Γιώργος Αγγελόπουλος στήθηκε στον τοίχο και δέχθηκε σωρεία επικριτικών σχολίων για την απόφασή του να γίνει… ηθοποιός.

Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Ανδρέας Γεωργίου όσο και ο Απόστολος Γκλέτσος έδωσαν τις δικές τους απαντήσεις σε όσους εκφράστηκαν απαξιωτικά για την προσθήκη του Ντάνου στο καστ του ‘Τατουάζ’, ο ίδιος εξακολουθεί να αισθάνεται αδικημένος.

Έτσι, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον αέρα της εκπομπής ‘Εδώ’, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν ν’ αποδεχτεί την πρόταση της παραγωγής και σχολίασε τις αρνητικές κριτικές.

«Ήταν μια απόφαση που πήρα για πολλούς λόγους. Αρχικά το είδα ως πρόκληση και δεν το φοβήθηκα. Ήξερα ότι είναι εντελώς καινούργιο πράγμα για μένα, αλλά είχαμε κάνει τέτοιες συζητήσεις με την παραγωγή και το κάναμε πραγματικότητα. Θα προσπαθήσω να μπω ομαλά, αλλά και όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένος. Οι αρνητικές κριτικές δεν με τρομάζουν! Τις περίμενα και είναι κριτικές που αφορούν την κίνησή μου και όχι τον τρόπο που θα υποστηρίξω όλο αυτό. Ίσως αυτό είναι λίγο άδικο. Από την άλλη, δεν έκανα καμία κίνηση για να πάρω κανενός τη θέση, κάποιου επαγγελματία ηθοποιού. Έκανα μια τέτοια κίνηση καθαρά για το δικό μου μέλλον, πιστεύω ότι μπορώ να το κάνω και ότι μπορώ να βελτιωθώ μέσα από τη δουλειά σε αυτό το κομμάτι»

είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗlifenewscy.com
Προηγούμενο άρθροΑγώνας για τη Νίκη (Radio)
Επόμενο άρθροΤζόυς Ευείδη: «Ξερνάω όταν ακούω είμαστε πολύ αγαπημένοι στα καμαρίνια… μία «σφαγή» έχει γίνει στάνταρ!» video