Ένα ραβασάκι το οποίο θα μαγέψει τον ουρανίσκο σας με τον μαγευτικό συνδυασμό αλμυρού-γλυκού και ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται και ο συγκεκριμένος θα σας μαγέψει.
Υλικά συνταγής
Φύλλο κρούστας 3 φύλλα
Μέλι 3 κουταλιές σούπας
Μαύρο σουσάμι 1 κουταλάκι γλυκού
Φέτα 400 γρ σκληρή
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα
Εκτέλεση
Διπλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στην μέση. Τοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα από το τυρί μας περίπου 3 cm, διπλώνουμε τα πλαϊνά σημεία του φύλλου και τυλίγουμε σαν φάκελο, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το τυρί στο εσωτερικό του φύλλου. Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα ραβασάκια φέτας μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Με ένα κουτάλι τα περιχύνουμε από ψηλά με το μέλι (προσπαθούμε να μην πέσει μαζεμένη ποσότητα μελιού σε ένα σημείο , αλλά να απλωθεί ομοιόμορφα). Τέλος πασπαλίζουμε με το μαύρο σουσάμι κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάστε ακόμη: