Αρχική ΓΕΥΣΗ Ραβασάκι φέτας, για ερωτευμένους και μη

Ραβασάκι φέτας, για ερωτευμένους και μη

ravasaki-fetas-chefoulis.gr_

Ένα ραβασάκι το οποίο θα μαγέψει τον ουρανίσκο σας με τον μαγευτικό συνδυασμό αλμυρού-γλυκού και ως γνωστόν τα ετερώνυμα έλκονται και ο συγκεκριμένος θα σας μαγέψει.

Υλικά συνταγής

Φύλλο κρούστας 3 φύλλα
Μέλι 3 κουταλιές σούπας
Μαύρο σουσάμι 1 κουταλάκι γλυκού
Φέτα 400 γρ σκληρή
Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα

Εκτέλεση

Διπλώνουμε ένα φύλλο κρούστας στην μέση. Τοποθετούμε στο κέντρο μία φέτα από το τυρί μας περίπου 3 cm, διπλώνουμε τα πλαϊνά σημεία του φύλλου και τυλίγουμε σαν φάκελο, έτσι ώστε να θωρακίσουμε το τυρί στο εσωτερικό του φύλλου. Κάνουμε το ίδιο και με τα υπόλοιπα φύλλα. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και μόλις κάψει αρχίζουμε να τηγανίζουμε τα ραβασάκια φέτας μέχρι να αποκτήσουν ωραίο χρυσό χρώμα. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα. Με ένα κουτάλι τα περιχύνουμε από ψηλά με το μέλι (προσπαθούμε να μην πέσει μαζεμένη ποσότητα μελιού σε ένα σημείο , αλλά να απλωθεί ομοιόμορφα). Τέλος πασπαλίζουμε με το μαύρο σουσάμι κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε ζεστό.

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Πιπερόπιτα

Χταποδοπίλαφο με σπανάκι

Εκλέρ με σοκολάτα


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗchefoulis.gr
Προηγούμενο άρθροΠάθαμε σοκ: Η Σίσσυ Χρηστίδου έγινε ξανθιά και δεν μας άρεσε καθόλου!
Επόμενο άρθροΚολοκυθόπιτα για τεμπέλιδες