Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν τις μαύρες τους;

Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν τις μαύρες τους;

monaksia-1021×576

Όλοι έχουμε τις καλές και τις κακές μας μέρες, αλλά πώς τις αντιμετωπίζουμε; Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ξεπεράσουμε τις μαύρες μας. Άλλοι απομονώνονται, άλλοι κλαίνε, βρίσκουν κάτι να ξεχαστούν ή βγαίνουν έξω.

Για να δούμε, λοιπόν, τι κάνει το κάθε ζώδιο, όταν είναι θλιμμένο;

Κριός:

Συνήθως δε θέλει να δει κανέναν, ούτε και να μιλήσει. Κλείνεται σε ένα δωμάτιο και βάζει να δει την αγαπημένη του ταινία, κατά προτίμηση κωμωδία για να συνέλθει.

Ταύρος:

Σε πρώτη φάση θα βρεθεί με τον/την κολλητή του και πάνω στην κουβέντα θα τσακίσει το κουτί με τα σοκολατάκια ή τρία – τέσσερα πιτόγυρα για να πάνε κάτω τα φαρμάκια.

Δίδυμοι:

Αποφεύγει κάθε κοινωνική επαφή, κλείνει τηλέφωνα και κομπιούτερ και δεν υπάρχει για κανένα. Μπορεί να τριγυρνά άσκοπα στους δρόμους, χαζεύοντας δεξιά – αριστερά, χωρίς όμως να δίνει καμία σημασία.

Καρκίνος:

Συνήθως κλαίει μέχρι να πρηστούν τα μάτια του και μετά το ρίχνει στο νοικοκυριό και τη μαγειρική για να αισθανθεί καλύτερα.

Λέων:

Προσπαθεί να μην σκέφτεται ό, τι τον θλίβει, βγαίνοντας και διασκεδάζοντας για να αποσπάσει την προσοχή του. Μπορεί να κάνει κάποιες υπερβολές αλλά στο τέλος τα καταφέρνει.

Παρθένος:

Κάνει ένα ζεστό μπάνιο και πέφτει για ύπνο γιατί μόνο έτσι θα σταματήσει το μυαλό του να λειτουργεί και να ξαναγυρνά στα ίδια και τα ίδια.

Ζυγός:

Αν δεν έχει χρήματα, ώστε να κάνει shopping therapy, τότε κλείνεται στο δωμάτιό του και ασχολείται με κάτι που θα τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

Σκορπιός:

Κλείνει τα φώτα και μπορεί να κάθεται για ώρες στο σκοτάδι, χωρίς να έχει καμία επαφή με οποιοδήποτε ανθρώπινο ον για όσο του χρειάζεται.

Τοξότης:

Θα πάρει σβάρνα όλους τους φίλους του κι αφού τους πει πώς νιώθει ίσως τους παρακινήσει να πάνε κάπου έξω γιατί δεν θα τον χωράει ο τόπος.

Αιγόκερως:

Θα προσπαθήσει να επικεντρωθεί σε κάτι άλλο, κατά πάσα πιθανότητα με κάποια δουλειά που θα κρατά το μυαλό του συγκεντρωμένο, ώστε να μην σκέφτεται αυτό που τον έχει ρίξει.

Υδροχόος:

Προσπαθεί να θεωρητικοποιήσει το συναίσθημα της θλίψης και να πείσει τον εαυτό του ότι όλα είναι state of mind. Πες-πες στο τέλος τα καταφέρνει μια χαρά…

Ιχθύες:

Βάζει την αγαπημένη του μουσική, παίρνει αγκαλιά το μπουκάλι και τα χαρτομάντιλα και τους δίνει… να καταλάβουν

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Πού κρύβει άραγε το κάθε ζώδιο τα χρήματά του;

Δες πώς να οργανώσεις το τέλειο πρώτο ραντεβού ανάλογα με το ζώδιό του


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗastrology.gr
Προηγούμενο άρθροΓιατρός ρωτά παιδιά σε τελικό στάδιο τι είναι σημαντικό στη ζωή και οι απαντήσεις είναι αφοπλιστικές
Επόμενο άρθροΦλωρινιώτης: «Έχω να κάνω σεξ 20 χρόνια. Γιατί να κάνω; Είναι απαραίτητο;»