Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Κατερίνα Λιόλιου : ”Θέλω να είμαι πάντα αληθινή, να είμαι ο εαυτός...

Κατερίνα Λιόλιου : ”Θέλω να είμαι πάντα αληθινή, να είμαι ο εαυτός μου”

Η Κατερίνα Λιόλιου είναι μια νέα, όμορφη, ταλαντούχα, είναι αυτό που λέμε το μέλλον του Ελληνικού τραγουδιού. Αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο πλευρό του μοναδικού Νίκου Βέρτη και κλέβει τις εντυπώσεις.

Πρόσφατα μου παραχώρησε μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη για λογαριασμό του KoitaMagazine. Απολαύστε την.

Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την συνέντευξη μας, με τα νέα σου επαγγελματικά βήματα…

Αυτόν τον καιρό εμφανίζομαι στο Υτον the music show με το Νίκο Βέρτη ενώ παράλληλα είμαι στο στούντιο και δοκιμάζω καινούργιο υλικό με σκοπό να κυκλοφορήσω καινούργιο single την άνοιξη.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να ασχοληθείς με το τραγούδι;                                  

Τη μουσική την αγαπούσα πάντα από μικρό παιδί! Πάντα έπαιζε στο σπίτι μας μουσική. Πρώτη φορά που τραγούδησα ήμουν τεσσάρων χρονών και από τότε ήξερα τι ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Δεν υπήρχε καμία αμφιβολία για αυτό.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να συμμετάσχεις στο The Voice και τι απάντηση δίνεις σε αυτούς που το κατακρίνουν;

Όταν βγήκε η  ανακοίνωση για τις ακροάσεις του πρώτου the voice με ειδοποίησε ο άντρας της αδερφής μου και με παρότρυνε να δοκιμάσω! Ήμουν 19 χρονών και δεν σκεφτόμουν με καμία στρατηγική. Έκανα απλά αυτό που αγαπούσα πάντα! Τραγουδούσα και αυτό έκανα και στο voice. Υπάρχουν πολλοί που αγαπούν και στηρίζουν τέτοια παιχνίδια και άλλοι που διαφωνούν με αυτά. Είναι πολύ φυσικό να υπάρχει και μία άλλη πλευρά. Η γνώμη μου είναι ότι τίποτα δεν είναι καλό ή κακό. Υπάρχει μόνο καλή και κακή διαχείριση.

Πως βλέπεις τις φετινές συμμετοχές για Eurovision;

Πολύ ενδιαφέρουσες οι συμμετοχές φέτος στην Eurovision! και οι ελληνικές αλλά και η Ελένη Φουρέιρα στην Κύπρο!                                                                                           Είμαι μεγάλη φαν του διαγωνισμού! Από μικρή τον παρακολουθώ! Εύχομαι καλή επιτυχία και στις δύο χώρες!

Εσύ θα ήθελες να πας Eurovision;

Αν βρισκόταν ένα κατάλληλο τραγούδι όπως το έχω στο μυαλό μου ναι θα ήθελα να δοκιμάσω!                                                                                                                         Θα ήταν μεγάλη μου τιμή!

Μετράς πολλές επιτυχίες, όπως και επιτυχημένες συνεργασίες. Πως νιώθεις γι΄αυτό;

Μέχρι στιγμής είμαι πολύ τυχερή όσων αφορά τις συνεργασίες μου! Έχω δουλέψει δίπλα σε πολύ καλούς τραγουδιστές και καλλιτέχνες και έχω μάθει πολλά από αυτούς!

Μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια συνεργασία ή κάποιο τραγούδι σου;            

Όλες οι συνεργασιες που έχω κάνει ήταν πολύ ξεχωριστές (Νίκος Βέρτης, Στέλιος Ροκκος ,Αντώνης Ρέμος, Χρηστος Δάντης, Γιώργος Σαμπάνης) δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ούτε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο από τα τραγούδια που έχω καταθέσει μέχρι τώρα! Προσπαθώ το κάθε ένα από αυτά να είναι ξεχωριστά οπότε τα αγαπάω όλα το ίδιο.

Ποια συμβουλή θυμάσαι με αγάπη και την κρατάς μέχρι σήμερα;

Θα ακουστεί πολύ κλισέ το ξέρω αλλά είναι αληθινή! Είναι να είμαι ο εαυτός μου …

Εκτός ότι είσαι μια ταλαντούχα τραγουδίστρια, είσαι και μια πανέμορφη γυναίκα, κατά καιρούς ασχολούνται τα ΜΜΕ και με άλλα πράγματα εκτός απ΄την μουσική σου καριέρα. Υπάρχει κάποιο δημοσίευμα που σε έχει ενοχλήσει και πως αντιδράς όταν τα βλέπεις;

Προσπαθώ να μην δίνω σημασία σε τέτοια δημοσιεύματα. Φυσικά και έχω δει κάτι και με έχει ενοχλήσει ανθρώπινο είναι και αυτό. Αλλά δεν του δίνω σημασία.

Τώρα θα ήθελα να κλείσουμε ως εξής : Με μια εικόνα απ΄τα εφηβικά σου χρόνια που θυμάσαι με αγάπη και νοσταλγία…

Έχω πολλές ωραίες εικόνες από την εφηβική μου ηλικία! Αυτή που σίγουρα ξεχωρίζω είναι το σκασιαρχείο που κάναμε από το σχολείο με τους φίλους μου για να πάμε να παίξουμε μουσική… Τις περισσότερες φορές δεν φεύγαμε καν από το σχολείο...Απλώς πηγαίναμε σε κάποια άδεια αίθουσα!

Το υλικό της συνέντευξης είναι απ΄το προσωπικό αρχείο της Κατερίνας Λιόλιου

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη

Μιχάλης Ρακιντζής : ”Δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη δύναμη για να αφιερωθείς σε αυτό που αγαπάς”

Σοφία Παπάζογλου σε μια αποκλειστική συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΕιρήνη Πεφάνη : ”Έκανα αυτά που ήθελα στην ζωή μου χωρίς να θυσιάσω την ψυχή μου”
Επόμενο άρθροΠήγε στον Πλαστικό και ζήτησε να τον κάνει σαν την Marilyn Monroe.