Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Πώς ένα κορίτσι που έμεινε έγκυος στα 14, κατάφερε να πραγματοποιήσει τα...

Πώς ένα κορίτσι που έμεινε έγκυος στα 14, κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του

r-810×424

Μία γυναίκα που γέννησε όταν ακόμα ήταν έφηβη, μέσα από τα μάτια του γιου της

Mία κοπέλα που μένει έγκυος στα 14, στιγματίζεται από το στερεότυπο του κοριτσιού που καταστρέφει τη ζωή του. Ο κόσμος περιμένει ότι δεν είναι αρκετά έξυπνη ή ικανή να πάρει τις σωστές αποφάσεις, και την αντιμετωπίζει ανάλογα.

Ο 19χρονος Amari Bryant, όμως, που ολοκληρώνει το πρώτο έτος στο Πανεπιστήμιο του Texas, έχει άλλη άποψη. Τελείωσε με άριστα το Λύκειο και πήρε υποτροφία για τη συνέχεια των σπουδών του, λόγω των αθλητικών του επιδόσεων. Η πρώτη εντύπωση που δίνει, είναι εκείνη ενός ανθρώπου που σίγουρα θα καταφέρει κάτι μεγάλο. Αυτό που δε βλέπει κανείς, είναι ότι τον μεγάλωσε μία γυναίκα της οποίας το μέλλον θεωρήθηκε αμφίβολο από πολλούς.

«Η μαμά μου ήταν 14 όταν με γέννησε», δήλωσε ο Amari στο Huffington Post. «Ήξερα ότι ήταν πολύ μικρή από την εποχή που πήγαινα στο νηπιαγωγείο, το είχα καταλάβει από τις αντιδράσεις των άλλων γονιών».

Η Claudienne Hilbert, η μητέρα του Bryant, έμεινε έγκυος στη Β΄Γυμνασίου. Δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την αλλαγή που θα έφερνε αυτό στη ζωή της, και ταυτόχρονα έπρεπε να αντιμετωπίσει όλους εκείνους που πίστευαν πως δε θα κατάφερνε καν να τελειώσει το σχολείο. Τους διέψευσε, όμως, και όχι μόνο το έκανε, αλλά αποφοίτησε και από το Πανεπιστήμιο.

Την πρώτη χρονιά που σπούδαζε, ο γιος της έμενε με τη γιαγιά του, αλλά την επόμενη χρονιά έμειναν μαζί στη φοιτητική εστία. Καθώς δεν ήταν περιβάλλον κατάλληλο για να μεγαλώσει ένα παιδί, ο μικρός επέστρεψε στην αρχική του κατοικία μέχρι να πάρει το πτυχίο της.

Έχοντας ολοκληρώσει τις σπουδές της, η Claudienne ήταν σίγουρη ότι οι δυσκολίες είχαν τελειώσει. Δεν ήταν, όμως, εύκολο να βρει σταθερή δουλειά και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός 7χρονου, πλέον, αγοριού. «Δεν ήταν εύκολο να ζω μόνο με τη μητέρα μου, να μετακομίζουμε διαρκώς και να τη βλέπω να κλαίει κάθε φορά που οι βαθμοί μου δεν ήταν καλοί», θυμάται ο Amari. Αλλά παρά τα προβλήματα, ποτέ δεν άφησαν ο ένας τον άλλο. Εκείνη δε σταμάτησε να παλεύει και σήμερα, είναι ιδιοκτήτρια ενός από τα πιο επιτυχημένα μεσιτικά γραφεία της Florida.

https://www.instagram.com/p/Ba6Ui9vgFdF/?taken-by=hibbertgrouprealestate

Βλέποντάς τη να αλλάζει και να μεταμορφώνεται από ένα αβέβαιο κορίτσι σε μία δυναμική γυναίκα, ο Bryant απέκτησε δύναμη να παλεύει για όλα στη ζωή του. Την παρακολουθούσε να ωριμάζει, και τον ωθούσε να κάνει το ίδιο.

«Όταν κάποιος μου λέει ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι, σκέφτομαι ότι πριν την επιτυχία, θα έρθουν πολλές αποτυχίες. Όσο περισσότερο αποτυγχάνεις, τόσο γρηγορότερα θα τα καταφέρεις. Η μαμά μου και η προσπάθειά της να μου προσφέρει μία άνετη ζωή, μου δίνουν λόγο να κυνηγάω τα όνειρά μου»,

εξομολογήθηκε στο Huffington Post.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Top DIY Ιδέες προσθήκης φωτισμού αυλής για μαγικές καλοκαιρινές βραδιές


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗjenny.gr
Προηγούμενο άρθροHalle Berry: Η δίαιτα που έκανε και έχασε 10 κιλά σε ένα μήνα
Επόμενο άρθροΜουσακάς της τεμπέλας (χωρίς μπεσαμέλ)
error: Content is protected !!