Αρχική ΒΙΒΛΙΟ Επικαιρότητα «Μικρασιατικός αθλητισμός»

«Μικρασιατικός αθλητισμός»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια σπουδαία εκδήλωση των εκδόσεων Μπαλτά, με αντικείμενο την θεματική βραδιά «Μικρασιατικός αθλητισμός»:

Από το χθες, στο σήμερα», με αφορμή την έκδοση των βιβλίων: «Δημητρός Δάλλας», του Πέτρου Λινάρδου και «Ο ελληνικός αθλητισμός στη Σμύρνη 1890-1922», του Ανδρέα Μπαλτά.

P1015542

 

P1015558

Στην πολύ όμορφη, συγκινητική βραδιά μίλησαν ο Θοδωρής Μπελίτσος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, ο Γιώργος Αγγελάκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός, μέλος Δ. Σ. του Γ. Σ. Απόλλωνα Σμύρνης
και οι συγγραφείς των βιβλίων, οι οποίοι συγκίνησαν ιδιαίτερα, με τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες τους και φυσικά τα εξαιρετικά βιβλία που έχουν γράψει. Ενώ τον συντονισμό της βραδιάς είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Μάκης Διόγος.

P1015549 P1015542

Σε μια κατάμεστη αίθουσα η ομιλία του κ. Μπελίτσου είχε θέμα: “Ο Πανιώνιος ως σημείο αναφοράς και ως φορέας της μικρασιατικής μνήμης”, ενώ του κ. Γιώργου Αγγελάκη: “Γυμναστικός Σύλλογος Απόλλων Σμύρνης: Ιστορική αναδρομή, Κοινωνική συμβολή, Διαχείριση της μνήμης”.
Φυσικά μετά το πέρας των ομιλιών ακολούθησαν ερωτήσεις και εποικοδομητικός διάλογος με τους παρευρισκόμενους.

Φωτογραφίες : Βαγγέλης Ζαρδής

Πηγή : panionianea.gr

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Διαβάστε ακόμη:

Στο θρυλικό Mykonos Bar ο Βασίλης Δήμας


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΖέτα Μακρυπούλια: Έκανε ελεύθερη πτώση με 220 χλμ! Video
Επόμενο άρθροΕντυπωσίασε ο Ανθιμος Ανανιάδης και η γιαγιά Παραμυθού στο 1ο Πολυπολιτισμικό Φεστιβάλ Παραμυθιού ” Ένα παραμύθι ενώνει τον κόσμο” !