Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΡΘΡΑ Βίντεο Σοκ από Κολυμβητήριο. Δείτε ΤΙ Έκανε Απαράδεκτος Δάσκαλος, σε Κορίτσι που...

Βίντεο Σοκ από Κολυμβητήριο. Δείτε ΤΙ Έκανε Απαράδεκτος Δάσκαλος, σε Κορίτσι που Αρνούνταν να Κολυμπήσει.

92-21-750×430

Κάποιοι άνθρωποι έχουν μεγάλες φοβίες. Άλλοι φοβούνται τους κλειστούς χώρους, άλλοι τα ύψη και κάποιοι φοβούνται να μπουν στο νερό.

Όταν έχουμε έναν τέτοιο φόβο, είναι καλό να τον αντιμετωπίζουμε κατάματα. Αλλά το άτομο που πάσχει από τον φόβο θα πρέπει να θέλει να τον αντιμετωπίσει.

Δεν γίνεται κάποιος άλλος να τον αναγκάσει να το κάνει με το ζόρι, γιατί αυτό θα τον κάνει να φοβάται ακόμα περισσότερο. Αυτό ακριβώς συνέβη στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω.

Ένας δάσκαλος γυμναστικής πιάστηκε να σέρνει ένα 13χρονο κορίτσι προς την πισίνα επειδή εκείνη αρνήθηκε να μπει στο νερό. Η έφηβη, που φαίνεται ξεκάθαρα πως φοβάται το νερό, ουρλιάζει και λέει στον δάσκαλο να σταματήσει και να την αφήσει.

Εκείνος όμως αρνείται να την ακούσει και συνεχίζει να προσπαθεί να την ρίξει στο νερό. Παρόλο που η έφηβη δεν ήθελε να κάνει μπάνιο, ο μεσήλικας δάσκαλος, που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εκείνη, δεν σταματούσε τις προσπάθειές του.

Η μητέρα της, Susie Garcia, προσέλαβε δικηγόρο, τον Gilbert Somera, για να κάνει μήνυση στον δάσκαλο και την ανεύθυνη στάση του σχολείου.

O γυμναστής του σχολείου αναγνωρίστηκε αργότερα ως ο Denny Peterson. Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα και τώρα κατηγορείται για τραυματισμό παιδιού.

Δεν ξέρουμε τι μπορεί να σκεφτόταν…

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Ένας τρελός τρόπος για να αποκτήσετε τις τέλειες μπούκλες

Την Πήρε ο Ύπνος στην Καρέκλα και η Κομμώτρια Πήγε να την Ξυπνήσει. Όταν Κοίταξε τα Πόδια της… Πάγωσε


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗtrue
Προηγούμενο άρθροΟLIVOLIO: Το θαύμα της ελιάς!
Επόμενο άρθροSurvivor 2018 διαρροή – spoiler: Η μεγαλύτερη αλλαγή που έχει γίνει μέχρι σήμερα στο Survivor 2 έρχεται την προσεχή Κυριακή.