Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 3/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια 3/8 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε, αρκετές προκλήσεις που αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα. Μην πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα προγραμματισμένο ταξίδι, μία μετακίνηση, θα σας φέρει αρκετή αναστάτωση και πολύ πιθανόν να έχετε αλλαγές πάνω σε αυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εργασιακά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα. Βέβαια να κινηθείτε με μεγάλη προσοχή, εφόσον όλα είναι ρευστά αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, θα είναι η αιτία, να προβληματιστείτε έντονα. Αφήστε τον χρόνο να σας δείξει αλήθειες που δεν ξέρετε ακόμη.

ΛΕΩΝ

Σήμερα δεν ευνοούνται τα επαγγελματικά διαβήματα, αλλά επίσης δεν ευνοούνται και οι συζητήσεις που αφορούν τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το γεγονός ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος έως τις 18/8, στο ζώδιο του Λέοντα, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί σε ότι λέτε. Θα σχολιαστεί πολύ άδικα από κάποιους.

ΖΥΓΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις θα σας απασχολούν έντονα. Μπορεί μάλιστα να ξεκινήσουν από ένα οικονομικό ζήτημα και να απλωθούν και σε συναισθηματικές διεκδικήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι σχέσεις σας θα περάσουν από μία αναπόφευκτη κρίση σήμερα και πολύ πιθανόν να περάσετε μία ένταση με τον σύντροφο σας. Προσοχή στις μετακινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία μέρα που για σας, τα κάθε είδους ρίσκα, είναι απαγορευτικά. Φροντίστε να μείνετε αμέτοχοι σε σχόλια που θα γίνουν, για άτομο που δεν θα είναι παρών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε σήμερα επαφή με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ίσως τα προβλήματα των άλλων, να σας χαλάσουν την διάθεση και να νιώσετε αποδιοργανωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα δεν ευνοούνται οι αγορές κάθε είδους. Αν πρέπει να κάνετε κάποια μετακίνηση, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα συναισθηματικό σας θέμα, θα σας απασχολήσει έντονα αυτό το διάστημα. Σήμερα θα έχετε κακή διάθεση, μετά από ένα μήνυμα που θα λάβετε.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ Χρύσα Δέσκου Ήρθε Για Να Μείνει!
Επόμενο άρθροΠας για μπάνιο στα καμένα;
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775