Αρχική ΖΩΔΙΑ Άστρα: Αφήστε τον χρόνο να δείξει το αποτέλεσμα | ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4 –...

Άστρα: Αφήστε τον χρόνο να δείξει το αποτέλεσμα | ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 4 – 5/8

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Ένα διήμερο με κάποιες αναθεωρήσεις πάνω σε βασικά θέματα. Αυτό που πρέπει να προσέξετε περισσότερο, είναι η διάθεση που έχετε, να καλύψετε τον χαμένο χρόνο σε κάποιο σημαντικό τομέα. Όλα θα γίνουν στο χρόνο τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο, θα σας δώσει προβάδισμα σε γεγονότα, εν σχέση με τα άλλα έντεκα ζώδια. Το Σάββατο δεν θα μπορείτε εύκολα να βάλετε ένα πρόγραμμα, μιας και θα υπάρξουν ανατροπές σε κάθε τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αναστατώσεις, οι καθυστερήσεις και το παρασκήνιο, θα είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του διημέρου. Έτσι καλό είναι να μην κουραστείτε για κάτι που από την αρχή φαίνεται ότι θα έχει δυσκολίες. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά σας θα σας προβληματίσουν και αυτό το διήμερο. Βέβαια θα υπάρξουν θετικές επιρροές από φιλικά σας άτομα, κάτι που θα σας ανεβάσει την ψυχολογία. Μην αφήσετε τις καταστάσεις να ορίσουν τις αποφάσεις σας.

ΛΕΩΝ

Με το [βάρος] του ανάδρομου Ερμή στο ζώδιο σας, είναι πολύ δύσκολο να κάνετε πράγματα που θα θέλατε. Περιορίστε όσο γίνεται τα [μεγαλεπήβολα] σχέδια σας για αργότερα, όταν οι συνθήκες θα επιτρέπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη αυτό το διήμερο θα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, γεγονός που θα σας δυναμώσει συναισθηματικά και υλικά. Μία μετακίνηση σας, είναι πολύ πιθανή, κάτι που θα γεμίσει τις μπαταρίες σας και θα σας δώσει νέες ιδέες.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η συναισθηματική σας ζωή, μπορεί να σας αναστατώσει το Σάββατο, ενώ η Κυριακή, θα είναι μία μέρα ξεκούρασης και πολύ πιθανόν να μετακινηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα γεγονός, ίσως σας κάνει να είστε αρκετά επιφυλακτικοί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο. Μην αμελήσετε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει σε δικό σας άτομο και που θα πρέπει να τις τηρήσετε. Η Κυριακή θα σας δώσει μία ευχάριστη έκπληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο, κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές που δεν τις έχετε υπολογίσει σε θέματα οικονομικά και συναισθηματικά, κάτι που θα σας χαλάσει την διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, αυτό το διήμερο, θα αναγκαστείτε να θέσετε τα όρια σας, σε σχέσεις και συμφωνίες. Μπορεί επίσης να έχει λιγοστέψει η υπομονή σας, για θέματα που σας προκαλούν εκνευρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντι από το δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ασυνεννοησίες και δυσκολίες με τα πολύ δικά σας πρόσωπα. Μπορεί να βρεθείτε σε κάποιο ταξίδι, που θα πρέπει να προσπαθήσετε αρκετά, ώστε να μην σας χαλάσει το πρόγραμμα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Μάλλον δεν σας γεμίζουν και πολλά πράγματα αυτό το διάστημα. Η κακή διαχείριση κάποιων θεμάτων, ή μία συμφωνία που δεν λέει να ολοκληρωθεί, σας κάνει ανήσυχους. Μην πιέζετε καταστάσεις που δεν μπορεί να ολοκληρωθούν τώρα.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΟ μοναδικός εγγονός του Έλβις Πρίσλεϊ είναι ολόιδιος με εκείνον
Επόμενο άρθροΤι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για το χαρακτήρα σου
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775