Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 6/8 Δευτέρα

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 6/8 Δευτέρα

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο όπου η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο. Σήμερα θα έχετε μία ευχάριστη συνάντηση με άτομο που είχατε καιρό να δείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή, συνεχίζει να σας χαλά τα σχέδια και να φέρνει πολλές οικογενειακές εντάσεις. Σήμερα θα κάνετε κάποια αγορά που δεν θα την πολυσκεφτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας, θα σας κάνει περισσότερο επικοινωνιακούς και θα φέρει στο προσκήνιο τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Οικονομικά θέματα τακτοποιούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο των Διδύμων, σας βάζει σε σκέψεις για ένα προσωπικό σας θέμα. Μπορεί να μην θελήσετε να το μοιραστείτε με άλλα άτομα.

ΛΕΩΝ

Οι εντάσεις των ημερών σας έχουν εξουθενώσει και θέλετε λίγο χρόνο για να βρείτε και πάλι την ηρεμία σας. Φιλικά πρόσωπα σας στηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει πολλές ιδέες για μία επιτυχημένη μελλοντική επαγγελματική κίνηση. Θα βρεθείτε με πολύ κόσμο.

ΖΥΓΟΣ

Πρακτικά θέματα θα έχουν την πορεία που επιδιώκετε. Αν θα πρέπει να ταξιδέψετε ή αν βρίσκεστε ήδη σε διακοπές, θα έχετε μία ήρεμη μέρα, που θα σας ανανεώσει ουσιαστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σίγουρα θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ή κάποια εισοδήματα που ακόμη δεν έχουν σταθεροποιηθεί. Η συναισθηματική σας ζωή, θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα σας κάνει περισσότερο συντροφικούς. Η προσωπική σας ζωή, θα είναι μία όμορφη παρένθεση στην κάπως περίεργη ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα μπορέσετε να αναπτύξετε μία αισιόδοξη άποψη για προβλήματα που πρωταγωνιστούσαν την εβδομάδα που πέρασε. Φροντίστε την υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υπερβολές των ημερών δεν είναι η καλύτερη λύση για τα προβλήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν. Φροντίστε να είστε συγκεντρωμένοι στα προσωπικά σας θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων, θα σας δώσει μία καλύτερη διάθεση, ώστε να ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα. Οι συζητήσεις με δικά σας πρόσωπα, ευνοούνται.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΣτο νοσοκομείο ο Τόλης Βοσκόπουλος! Τι συνέβη;
Επόμενο άρθροΑπίστευτο επεισόδιο στη Ξάνθη: Γυναίκα άδειασε το νοικοκυριό της από το μπαλκόνι στον δρόμο
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775