Αρχική ΘΕΑΜΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ Η Hilary Swank επιστρέφει με το «What They Had»

Η Hilary Swank επιστρέφει με το «What They Had»

What They Had – Still 1
Blythe Danner and Hilary Swank appear in What They Had by Elizabeth Chomko, an official selection of the Premieres program at the 2018 Sundance Film Festival. Courtesy of Sundance Institute | photo by Bleecker Street. All photos are copyrighted and may be used by press only for the purpose of news or editorial coverage of Sundance Institute programs. Photos must be accompanied by a credit to the photographer and/or 'Courtesy of Sundance Institute.' Unauthorized use, alteration, reproduction or sale of logos and/or photos is strictly prohibited.

Τα τελευταία χρόνια η αγαπημένη Hilary Swank δε βρίσκεται στο κινηματογραφικό προσκήνιο όσο θα θέλαμε.

Ωστόσο, φέτος ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει σε μια ενδιαφέρουσα παραγωγή με εξαιρετικούς ηθοποιούς στο πλάι της.

Η Bridget, μια παντρεμένη μητέρα, επιστρέφει στο πατρικό της όταν κάποια προβλήματα αρχίζουν να βαραίνουν την οικογένειά της. Η μητέρα της είναι ψυχικά άρρωστη και ο πατέρας αρνείται να την  αποχωριστεί.  Παράλληλα η ίδια πρέπει να διαχειριστεί και προβλήματα που προκύπτουν στο γάμο της. Η επανασύνδεση με την οικογένειά της θα είναι μια συναισθηματικά φορτισμένη εμπειρία που θα αλλάξει πολλά στον τρόπου που και η ίδια αντιλαμβάνεται τα πράγματα.

Το «What They Had» αποτελεί την πρώτη συγγραφική και σκηνοθετική δουλειά της Elizabeth Chomko που μέχρι πρότινος ασχολούνταν με την υποκριτική. Στον ρόλο του αδερφού που έχει αναλάβει την ευθύνη των γονιών έχουμε τον Michael Shannon. Σε αντίθεση με την Swank, ο συγκεκριμένος βρίσκεται συνεχώς στο προσκήνιο με ερμηνείες που πάντοτε αποσπούν τις καλύτερες κριτικές. Ως Nick έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε σε κάτι διαφορετικό, μιας και δεν τον έχουμε συνηθίσει να υποδύεται συμπαθητικούς χαρακτήρες.  Με την επιδείνωση της κατάστασης της μητέρας και το άγχος για την πορεία της νέας του επιχείρησης, τα βάρη φαίνονται πολλά για να τα καταφέρει μόνος του. Στο ρόλος της γλυκύτατης μητέρας, Ruth, συναντάμε την Blythe Danner, ενώ τον πατέρα Bert, υποδύεται ο Robert Forster.

Από το trailer ακόμη, το «What They Had» προδίδεται πως ως δράμα θα βασιστεί αρκετά στο συναίσθημα. Παρόλα αυτά, ορισμένα δείγματα χιούμορ φαίνεται πως θα καταφέρουν να μετριάσουν τον βαρύ του τόνο. Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Οκτώβριο. Ένα όμορφο οικογενειακό δράμα σαν και αυτό θα είναι ότι πρέπει για τα ψυχρά βράδια του φθινοπώρου.

Και μην ξεχνάτε να κάνετε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram 

Διαβάστε ακόμα:

Η νέα ταινία Joker θέλει να γίνει ακατάλληλη

Πηγή : maxmag.gr


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΗ νέα ταινία Joker θέλει να γίνει ακατάλληλη
Επόμενο άρθροΟι AC/DC χάνουν την ταυτότητά τους