Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 16/7 ΠΕΜΠΤΗ

Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια | 16/7 ΠΕΜΠΤΗ

365165

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα έχετε να σκεφτείτε κάποια οικονομικά θέματα, που το τελευταίο διάστημα σας έχουν γίνει εμμονή. Ο έρωτας σας δίνει χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα γεμίσει τα κενά σε μία σχέση. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αντιμετωπίσετε καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί στην προσωπική σας ζωή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι καταστάσεις των τελευταίων ημερών σας έχουν κουράσει υπερβολικά και τώρα θέλετε να βρείτε λίγο χρόνο για να νοιώσετε και εσείς καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα έχετε μία ισορροπία σε σκέψεις και γεγονότα. Έτσι με ευκολία θα υλοποιήσετε πράγματα που είχατε  προγραμματίσει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα βρίσκεστε πιο κοντά στην οικογένεια, στις [ρίζες] σας και ολοκληρώνεται κάτι που σας καλύπτει συναισθηματικά. Φροντίστε τους δικούς σας ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες θα είναι αυτές οι μέρες, αν αποφασίσετε έστω και για λίγο, να [πετάξετε] τις έγνοιες από το μυαλό σας. Χαρείτε το Καλοκαίρι όσο ακόμη διαρκέσει.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και πολύ πιθανόν να βάλετε φρένο σε κάποιες απρόσεκτες, σε αυτό τον τομέα, κινήσεις που κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, θα σας δημιουργήσει μία καλή διάθεση, ακόμη και αν τα πράγματα γύρω σας δεν είναι και τα ιδανικότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και δεν υπάρχει κάτι που ουσιαστικά να σας ενοχλεί σήμερα, εσείς έχετε την τάση να βλέπετε το ποτήρι [μισοάδειο]. Μέρα είναι και θα περάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία μέρα γεμάτη από κοινωνικές επαφές και σκέψεις για επαγγελματικά διαβήματα, που τα έχετε προγραμματίσει για το επόμενο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και το Καλοκαίρι, σας έχει δείξει ένα πρόσωπο [απαιτητικό], εσείς δεν χάνετε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και συνεχίζεται τα σχέδια για το μέλλον με πολύ αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχετε μία πολύ καλή έμπνευση σήμερα, για ότι αφορά την προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Πολύ πιθανόν, να βρείτε νέα άτομα που θα σας κάνουν να νιώθετε καλά.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο74 χρόνια από το ολοκαύτωμα των Ανωγείων: Επί 23 ημέρες, οι Γερμανοί σκοτώνουν και λεηλατούν το μαρτυρικό χωριό
Επόμενο άρθροΣχολή Οδηγών Γιαννούκας: Η απόσπαση της προσοχής λόγω ενασχόλησης με άλλες δραστηριότητες αποτελεί κύρια αιτία τροχαίων ατυχημάτων.
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775