Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τ’ άστρα σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 22/8

Τι λένε τ’ άστρα σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 22/8

astra

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Σιγά, σιγά μπαίνετε σε μία Φθινοπωρινή ατμόσφαιρα, κυρίως από τις υποχρεώσεις που παρουσιάζονται. Μην αφήσετε τις εκκρεμότητες να σας χαλάσουν την διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολύ σημαντική περίοδος, σε ότι αφορά την τακτοποίηση παλιών θεμάτων. Η συναισθηματική σας ζωή, βρίσκεται σήμερα τυλιγμένη σε ένα μυστήριο και αμφιβολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σήμερα και θέλετε να οργανώσετε την ζωή σας, για το επόμενο διάστημα που έρχεται. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσέξτε σήμερα τον τρόπο που θα μεταφέρετε λόγια για ένα δικό σας πρόσωπο. Πολύ πιθανόν να μην έχετε κακή πρόθεση, αλλά οι παρεξηγήσεις είναι πολύ πιθανές.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μία τάση, να ανανεώσετε ότι είναι φθαρμένο στην ζωή σας. Τώρα μπορείτε εύκολα να υλοποιήσετε ότι σκέφτεστε εδώ και πολύ καιρό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολύ καλή περίοδος, εφόσον θα βάλετε καινούριες βάσεις σε κάθε τι που σας απασχολεί. Είστε πλέον απαλλαγμένοι από τους φόβους του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας, ή να αλλάξετε κατοικία, ο χρόνος δεν είναι και ο πιο κατάλληλος. Μέσα από αυτή την επιθυμία σας θα παρουσιαστούν προβλήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν αλλαγές σε κάποια θέματα που τα θεωρούσατε δεδομένα. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν από μία δυσνόητη κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπορείτε να δραστηριοποιηθείτε σωστά και δυναμικά, προς μία οικονομική κατεύθυνση. Προωθείστε τα σχέδια που έχετε κι μην αφήσετε τρίτους να σας βάζουν διλλήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες καταστάσεις. Βέβαια θα πρέπει να αφουγκραστείτε σωστά όσα συμβαίνουν γύρω σας και μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και κάτι σας έχει ενοχλήσει στην συμπεριφορά κάποιων ατόμων απέναντι σας, εσείς συνεχίστε να σχεδιάζετε το μέλλον σας και τους στόχους που έχετε θέσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα θα έχετε μία ανυπομονησία για κάποιο προσωπικό θέμα. Μην κουράζετε τους άλλους με τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

 

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΔείτε για πρώτη φορά τη Βουγιουκλάκη όπως δεν την έχετε ξαναδεί
Επόμενο άρθρο“Maria Callas Αιώνια Πηγή Έμπνευσης”
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775