Αρχική ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Η top hair stylist & makeup artist Kelly Bakela έκλεισε αποκλειστική συνεργασία...

Η top hair stylist & makeup artist Kelly Bakela έκλεισε αποκλειστική συνεργασία με το Koita-Magazine

38284444_2092371680794344_6384675211437932544_n

Kelly Bakela είναι γνωστή hair stylist & makeup artist με περγαμηνές στο χώρο της μόδας και του θεάτρου. 

Έχει γεννηθεί στη Βοστώνη και ήρθε στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία. Είναι αδερφή του διάσημου και σπουδαίου κομμωτή Γιώργου Μπακέλα, όπου έκανε τεράστια καριέρα στο  Los Angeles επί 15 χρόνια.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, έγινε μέντορας της Κέλλυ και την οδήγησε στα μονοπάτια της κομμωτικής τέχνης. Η Κέλλυ είναι δυναμική και της αρέσει να εξελίσσεται. Έτσι έχει μια συνεχόμενα ανοδική πορεία όχι μόνο στο χώρο του hairstyling αλλά και του μακιγιάζ.

Μετράει ήδη 20 χρόνια χρόνια εμπειρίας σε νυφικά, βραδινά χτενίσματα/μακιγιάζ, κουρέματα γυναικεία-ανδρικά- παιδικά και ως color expert με πολλά σεμινάρια από μεγάλες εταιρίες όπως Vidal Sassoon, Toni n guy, Wella, L’Oréal, Sebastian κ.α

Fashion shows ,καλλιστεία, παραστάσεις και διαφημιστικά σποτ έρχονται να συμπληρώσουν το ήδη εντυπωσιακό βιογραφικό της.

Εδώ στην στήλη της θα δείτε και θα μάθετε την σωστή χρήση των καλλυντικών, τιπς ομορφιάς, συμβουλές για υγιή μαλλιά… Τα πάντα για την γυναίκα από την μετρ του είδους Kelly Bakela


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο«Έγκλημα και πάθος»: Αυτή είναι η ολοκαίνουργια σειρά του ΑΝΤ1 που έρχεται για να… «σου κόψει την ανάσα»!
Επόμενο άρθροΈγραψε ιστορία στον “Τροχό της Τύχης”: Βρήκε την λέξη χωρίς να έχει αποκαλυφθεί κανένα γράμμα! (video)