Αρχική ΤΕΧΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Κρίστη Παπαδοπούλου: ”Δεν χρειάζεται να μοιάσουμε σε κανέναν”

Κρίστη Παπαδοπούλου: ”Δεν χρειάζεται να μοιάσουμε σε κανέναν”

body shaming

Κρίστη Παπαδοπούλου: ”Δεν χρειάζεται να μοιάσουμε σε κανέναν”. H Κρίστη είναι μια ηθοποιός με έντονες ανησυχίες και ευαισθησίες. Διανύει την ωραιότερη φάση της ζωής της αφού σε λίγο καιρό θα κρατάει στα χέρια της, το μωράκι της. Η Οικογένεια της μεγαλώνει και αυτό είναι υπέροχο!

Η Κρίστη πάντα στηρίζει τις καμπάνιες του Koita, οπότε δεν μπορούσε να έλειπε και από αυτή!

  • Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Λέπουρης
  • Art Director & Styling: Μαριάμ Νίκου
  • Make up: Μαργαρίτα Μονέδα
  • Hair: Δημήτρης Γκίρτζαλης
  • Μέλη Καμπάνιας: Κρίστη Παπαδοπούλου, Άννα Μπεζάν, Αντώνης Καλομοιράκης, Δανάη Τσιρώνη

Συμμετέχεις στην νέα φωτογράφιση του Koita-magazine με θέμα το κομμάτι του «body shaming. Τι απόλαυσες περισσότερο σε αυτή την διαδικασία;

Απολαμβάνω πάντοτε τις φωτογραφίσεις στο koita-magazine είναι μια παρέα από ανθρώπους ακομπλεξάριστους και αγαπησιάρηδες σαν οικογένεια, πηγαίνεις εκεί και νιώθεις υπέροχα πόσο μάλλον όταν είναι μια φωτογράφιση με ένα τέτοιο συγκεκριμένο θέμα που σε κάνει να αναρωτιέσαι για το που πάει η κοινωνία μας! Εγώ χαίρομαι το σώμα μου αυτή την περίοδο με όλες τις δυσκολίες και τα πράγματα που δεν γνωρίζω, απολαμβάνω την ευλογία που μου δόθηκε.

BODY SHAMING_4PG_04

2. Τα τελευταία χρόνια με την εξέλιξη του ίντερνετ και την ώθηση των social media, έχουμε παρατηρήσει πολλές καμπάνιες νέων ατόμων που πρεσβεύουν την ισότητα απέναντι στην κοινωνία ανεξάρτητα ηλικίας, σεξουαλικής προτίμησης αλλά και σωματότυπου, βλέποντας νέα πρόσωπα να διαπρέπουν στη ζωή και στη καριέρα τους. Πιστεύεις ότι σήμερα υπάρχουν αρκετά «αγκάθια» σχετικά με το κομμάτι αυτό;

Το Χόλιγουντ πάντοτε όριζε την «μόδα» και κάπως έτσι ακολουθούσαμε αυτά τα πρότυπα. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε τον κάθε άνθρωπο με βάση την ζωή του και την περίοδο που βρίσκεται και γενικά είναι ένα πολυπαραγοντικό ζήτημα που ο κάθε άνθρωπος πρέπει να είναι καλά με τον εαυτό του. Στο κομμάτι αυτό, πρέπει να βοηθήσουμε και εμείς με κάθε τρόπο ώστε να καταλάβει ο καθένας μας ότι είναι μοναδικός και ιδιαίτερος.

body shaming
Κρίστη Παπαδοπούλου, Άννα Μπεζάν, Αντώνης Καλομοιράκης, Δανάη Τσιρώνη

3. Προσωπικά έχεις βιώσει κάποιο διαχωρισμό ή έντονη κριτική από το κόσμο γύρω σου που να έχει σταθεί εμπόδιο στη καθημερινότητα αλλά και στην επαγγελματική σου διαδρομή;

Έχω αισθανθεί διαφορετικά συναισθήματα, πάνω σε διαφορά θέματα κατά καιρούς, ακόμα και για το ότι είμαι Κύπρια στην σχολή όταν πρωτοπήγα πάλεψα για να δείξω ότι δεν διαφέρω, το θέμα είναι να είσαι εσύ δυνατός και να ξέρεις που βαδίζεις και που θες να πας. Να μην αναλώνεσαι στο τι λένε οι άλλοι, να μάθουμε ότι ο καθένας έχει αρκετά προβλήματα που πρέπει να τα κρατήσει για τον εαυτό του και δεν χρειάζεται να κοιτάει τα προβλήματα του άλλου! Το θέμα με τα social media είναι ένας κίτρινος τύπος που αν δεν ξέρεις να τα χρησιμοποιείς σωστά μπορεί να σε ζορίσει ψυχικά κυρίως γιατί όπως λένε άλλο πραγματικότητα άλλο “Instagram”. Οπότε πρέπει να έχουμε πίστη και να αγαπάμε και τον εαυτό μας και την ζωή μας! Δεν χρειάζεται να μοιάσουμε σε κανέναν.

4. Πολλά άτομα δεν έχουν καταφέρει να αγαπήσουν τον εαυτό τους με τα συν και τα πλην του, προσπαθώντας να μοιάσουν σε αυτό το «κανονικό» πρότυπο που θέλουν να τους επιβάλλουν οι νέες τάσεις. Έπεσες ποτέ στην παγίδα να θες να αλλάξεις στο κομμάτι των κιλών και της εμφάνισης ώστε να είσαι αρεστή στους άλλους;

Το κομμάτι της εξωτερικής εμφάνισης είναι κάτι που όσο μεγαλώνεις αλλάζει και αλλάζεις, ποτέ δεν θα είσαι ο ίδιος άνθρωπος το έχω παρατηρήσει ειδικότερα στις γυναίκες! Πάντα θέλω να αρέσω σε μένα στο τι έχω εγώ υπόψιν μου τι είναι ιδανικό για μένα, κάποιες φορές το παρακάνω άλλες είμαι πιο χαλαρή, αισθάνομαι Ότι η ζωή είναι μικρή και αξίζει να την ζεις και να την ευχαριστιέσαι.

body shaming
Κρίστη Παπαδοπούλου, Άννα Μπεζάν, Αντώνης Καλομοιράκης, Δανάη Τσιρώνη

5. Το επάγγελμα του ηθοποιού είναι ένα πολύ εξωστρεφές επάγγελμα καθώς ανοίγεις καθημερινά μια πόρτα με το κοινό που σε ακολουθεί αλλά παράλληλα και αρκετά εσωστρεφές καθώς με το κλείσιμο των φώτων , ο ηθοποιός παραμένει ένας κανονικός άνθρωπος με τις ανησυχίες και τις δικές του ανασφάλειες. Η δουλειά σου σε έχει φέρει ποτέ αντιμέτωπη με κάποιου είδους ανασφάλεια σχετικά με την εμφάνιση σου και αν ναι πώς το αντιμετώπισες; Έχεις χάσει δουλειά λόγω συγκεκριμένων στοιχείων που θεωρούσαν απαραίτητα στο κομμάτι εμφάνισης;

Είναι πολύ απαιτητική δουλειά και πολλές φορές σου ζητάνε πράγματα εξωπραγματικά. Η αλήθεια είναι ότι δουλεύεις τον εαυτό σου και εσωτερικά και εξωτερικά, ξέρεις πολλά πράγματα για σένα που άλλοι δεν έχουν ενδιαφερθεί ή τα βλέπουνε πολύ αργότερα! Έχω αλλάξει πολλές φορές μαλλιά λόγο ρόλων αλλά μέχρι εκεί, θεωρώ ότι μπορείς να κάνεις έναν ρόλο όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά και κυρίως να έχεις κάτι να πεις! Απλά βοηθάει σίγουρα και το εξωτερικό και να τσαλακώνεσαι!

body shaming
Κρίστη Παπαδοπούλου, Άννα Μπεζάν, Αντώνης Καλομοιράκης, Δανάη Τσιρώνη

6. Τι αγαπάς πολύ πάνω σου και για ποιο στοιχείο του χαρακτήρα σου νιώθεις υπερηφάνεια;

Αγαπάω ότι μπορώ να έχω δυο πόδια, δυο χέρια, δυο μάτια αγαπάω και χαίρομαι να μπορώ να κάνω τα πράγματα κανονικά! Είμαι ειλικρινής και μπορώ να κοιμάμαι ήσυχη τα βραδιά γιατί στον χώρο μας τα πράγματα είναι λίγο περίεργα και δεν θέλω να αγχώνομαι θέλω να ζω το παραμύθι μόνο επί σκηνής!

7. Τι θα έλεγες σε έναν άνθρωπο σήμερα που αντιμετωπίζει ανασφάλεια και σχόλια για την εμφάνιση του; Υπήρχε κάποια συμβουλή που κράτησες εσύ από το δικό σου περίγυρο και η οποία σε δυνάμωσε και σε συντροφεύει μέχρι και σήμερα;

Να είσαι ο εαυτός σου, να σε αγαπάς, αν δεν στο δείξανε ότι είσαι ξεχωριστός να ξέρεις ότι εκεί κάπου έξω υπάρχει κάποιος έστω ένας που πιστεύει πως όντως είσαι μοναδικός και ότι αξίζεις πολλά! Αν φοβάσαι προσευχήσου, έχε πίστη τα πράγματα πάντα αλλάζουν και πάντοτε γίνονται για κάποιο λόγο, όλα στην ζωή αν εσύ είσαι καθαρός είναι ξάστερα, έρχονται!

body shaming
Κρίστη Παπαδοπούλου, Άννα Μπεζάν, Αντώνης Καλομοιράκης, Δανάη Τσιρώνη

Διαβάστε ακόμα:

Περισσότερα σχετικά άρθρα:


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΓιώργος Τσουρουνάκης: “Το κουβάρι έχει κυλήσει «μαγικά» για εμένα από την αποφοίτηση μου μέχρι και σήμερα”
Επόμενο άρθρο«Για Πάντα» – Λένια Ραζή: Το νέο της τραγούδι έχει κάτι από Shakira