Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 15/10

Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 15/10

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Μια αρκετά καλή μέρα για οικονομικές συναλλαγές. Πολύ πιθανόν να υπάρξει επιστροφή ατόμου από το παρελθόν, όπου ακόμα υπάρχει συναισθηματική εκκρεμότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα αυτή έχει ένα πολύ θετικό μήνυμα να σας στείλει. Οι πολύ προσωπικές σχέσεις, θα έχουν θετική πορεία και μία εξέλιξη που θα σας δώσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και θα έχετε την δυνατότητα να αναπτυχθείτε σε νέα δεδομένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα ζήσετε παράξενες εμπειρίες [déjà-vu], με πρόσωπα από το παρελθόν, που θα περιπλέκονται στο σήμερα, με έναν μαγικό τρόπο.

ΛΕΩΝ

Οικογενειακά θέματα εξελίσσονται με θετικό τρόπο, ενώ θα έχετε μία έμπνευση για να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Η προσωπική σας ζωή βελτιώνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θετική μέρα από κάθε άποψη. Θα βρείτε και πάλι ενδιαφέρον σε πολλά θέματα που είχαν παγώσει για ένα διάστημα. Άτομα από το παρελθόν θα ξαναεπιστρέψουν στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Οικονομικά θέματα εξελίσσονται με θετικό τρόπο. Βρείτε την δύναμη να απαλλαγείτε από άτομα που σας πιέζουν συναισθηματικά. Επαγγελματικές προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ καλή μέρα για τα προσωπικά σας θέματα, την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις νέες συμφωνίες. Ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα θα έχετε μυστικές συμφωνίες, κρυφές συναντήσεις και πολύ καλά επαγγελματικά νέα. Η οικογένεια στηρίζει τις αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άτομα που είχατε αδικήσει κατά το παρελθόν, θα δικαιωθούν στην συνείδηση σας. Φροντίστε τους ανθρώπους που σας στηρίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα θα έχετε επαγγελματικά νέα, που σίγουρα θα ακολουθεί οικονομική εύνοια. Είναι ευκαιρία να φροντίσετε κάποια παλιά σας χρέη, ή να βρείτε την εργασία που ονειρευόσασταν.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα υπάρξουν απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις σε πολλά θέματα. Οι καταστάσεις που επικρατούν σήμερα, θα είναι κομμένες και ραμμένες, στην δική σας ιδιοσυγκρασία

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΖώδια: Δημιουργική αυτή η περίοδος, χαρίζει ανανέωση και ευελιξία | ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ 15-21/10
Επόμενο άρθροΟ ”Άνθρωπος που έκαψε την Ελλάδα΄΄ του Βαγγέλη Ραπτόπουλου
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775