Αρχική ΖΩΔΙΑ Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 25/10

Τι λένε τα άστρα για σήμερα ΠΕΜΠΤΗ 25/10

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια και θα μάθεις τι σε περιμένει…

ΚΡΙΟΣ

Έχετε βρεθεί σε μία περίοδο αλλαγών στον προσωπικό σας κυρίως τομέα. Βέβαια θα διεκδικήσετε αυτό το διάστημα εκείνα που δικαίως σας αναλογούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχετε πλέον μπει σε μία νέα περίοδο στην ζωή σας, που οι εκπλήξεις, τα απρόοπτα, οι χωρισμοί και οι ξαφνικές συναντήσεις με πρόσωπα από το παρελθόν, είναι γεγονός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν και σήμερα κάποιες αλλαγές, που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Η εσωτερική σας αναζήτηση και ενδοσκόπηση, θα έχει σίγουρα καλά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βρίσκεστε σε μία πολύ γόνιμη περίοδο στην συναισθηματική σας ζωή, με κάποιες καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν στο να αποφασίσετε για το μέλλον μιας σχέσης.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μία πολύ καλή διάθεση, στο να δημιουργήσετε στον χώρο σας την ατμόσφαιρα που σας αντιπροσωπεύει και σας χαλαρώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι πολύ ιδιαίτερη, με πολλά θετικά απρόοπτα. Θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις και πολύ πιθανόν μία αγορά σας θα είναι επιτυχημένη.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα υπάρχει μία ευκολία σε οικονομικά θέματα και μία ξαφνική ενίσχυση όπου θα σας απαλλάξει από τρέχουσες υποχρεώσεις που σας είχαν μπλοκάρει αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία θετική μέρα για να χαρείτε τον έρωτα, τις καλές ειδήσεις και ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσετε. Ο επαναστάτης Ουρανός απέναντι σας, θα φέρει αλλαγές, που οφείλετε να τους δώσετε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με θετική διάθεση ξεκινά η μέρα σας. Η αισιοδοξία που θα έχετε, θα ενεργοποιήσει θετικά τα εργασιακά θέματα, αλλά προσέξτε την τάση που θα έχετε, να καταναλώσετε παραπάνω τροφή, από εκείνη που έχετε ανάγκη.

ΑΙΓΌΚΕΡΩΣ

Νέες γνωριμίες και άνοιγμα της κοινωνικής σας ζωής, θα σας κάνει σήμερα αισιόδοξους και αρκετά δημιουργικούς. Η προσωπική σας ζωή, θα σας προσφέρει κάτι διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα θα έχουν την ευκαιρία να σας δώσουν μία ξεχωριστή ευκαιρία, που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Άτομο κύρους θα σας βοηθήσει σημαντικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία θετική μέρα όπου θα έχετε να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, βάζοντας στην άκρη ότι σας έχει προβληματίσει κατά το παρελθόν.

Αλεξάνδρα Καρτά

[Αστρολόγος – διαισθητική σύμβουλος]

τηλ. επικοινωνίας 6973232775

alex


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροReview: “12 ένορκοι” – Συνείδηση, ήθος, συμπόνια κι ανθρωπιά αντικατοπτρίζει αυτή η παράσταση
Επόμενο άρθρο«Χτυποκάρδια στο θρανίο»: Όλα όσα έγιναν λίγο πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της χρονιάς (Φωτο+Βίντεο)
Αλεξάνδρα Καρτά [Αστρολόγος - διαισθητική σύμβουλος] τηλ. επικοινωνίας 6973232775