Αρχική ΓΕΥΣΗ Tο μεθυσμένο αγριογούρουνο της Γιάννας

Tο μεθυσμένο αγριογούρουνο της Γιάννας

45797666_566073977187151_3790833483723571200_n

Tο μεθυσμένο αγριογούρουνο της Γιάννας. Μια εκπληκτική συνταγή μία εκπληκτική συνταγή όπου μας έστειλε η φίλη μας Γιάννα Ζαφείρη που θα σας προκαλέσει ηδονή στον ουρανίσκο σας, περιμένουμε και της δικές σας.

Θα χρειαστούμε

1.5kg  αγριογούρουνο σε μερίδες
700gr. καρότα ροδέλες
700gr μανιτάρια τεμαχισμένα
700gr. κρεμμύδια στιφάδου η τεμαχισμένα κρεμμύδια
2 κουταλιές σούπας πελτέ ντομάτας
Μια κούπα ελαιόλαδο
Ημίγλυκο κρασί
2 Δαφνόφυλλα
5-6 Μπαχάρι
Ξύλο κανέλα
5-6 καρφιά γαρύφαλο
Αλάτι- πιπέρι

Εκτέλεση

Σε μεγάλο μπολ τοποθετούμε το αγριογούρουνο με όλα τα μπαχαρικά εκτός από αλάτι-πιπέρι σκεπάζουμε με κρασί. Αφήνουμε να σταθεί 12 ώρες τουλάχιστον.

Βγάζουμε το κρέας κ το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας.

Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στη χύτρα κ περιμένουμε να κάψει τσιγαρίζουμε καλά το κρέας απ’ όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε σταδιακά τα κρεμμύδια,μανιτάρια, καρότα ανακατεύοντας ν αναμειχθούν τα υλικά. Μόλις τσιγαριστούν σβήνουμε με κρασί από τη μαρινάδα.

Ρίχνουμε τον πελτέ ντομάτας. Για έντονη γεύση τοποθετούμε σε τουλπάνι τα μπαχαρικά κ κατόπιν μέσα στη χύτρα τέλος από πάνω αλάτι κ πιπέρι.

Κλείνουμε τη χύτρα κ βράζουμε σε μέτρια φωτιά περίπου 40 λεπτά.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο.

Συνοδεύουμε  με απαλό πουρέ πατάτας.

Tips: εναλλακτικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις χοιρινό ψαχνό από μπούτι μόνο που θα χρειαστεί να το βράσεις λιγότερο περίπου 30 λεπτά.

Σε απλή κατσαρόλα το φαγητό αυτό θέλει προσοχή να μη μείνει από υγρά κ βράζεται περίπου 2 ώρες σε μεσαία θερμοκρασία

Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook  να μαθαίνετε όλα τα νέα και ακολουθείστε μας στο instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;

Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…

Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…

Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ

Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!

Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΈρχεται γραμμή μετρό στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος;
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: «Είμαστε ενήλικες πολυτελείας, που μπορούμε να γινόμαστε και παιδιά, νόμιμα»