Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της και το μεγάλο μυστικό που κρύβει!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της και το μεγάλο μυστικό που κρύβει!

Αλίκη σπάνια Βουγιουκλάκη

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η σπάνια φωτογραφία της και το μεγάλο μυστικό που κρύβει!

Η παρακάτω εικόνα για τους περισσότερους δεν είναι καθόλου γνώριμη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν εμφανίστηκε ποτέ σε καμιά της ταινία ως αεροσυνοδός της Ολυμπιακής, ούτε και διαφήμισε ποτέ την αεροπορική εταιρεία. Αναμφίβολα πρόκειται για μια ιδιαίτερα σπάνια φωτογραφία της.

Τι κρύβει όμως αυτή η σπάνια εικόνα; Προέρχεται από μια κομμένη σκηνή της ταινίας “Το αστείο κορίτσι” ή τουλάχιστον αυτή είναι η πιθανότερη εκδοχή. Η συγκεκριμένη ταινία γυρίστηκε το 1970 και ήταν η πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε ο Τάκης Βουγιουκλάκης.

1fd3a8_2

Η Αλίκη-Σταματίνα Βουγιουκλάκη (20 Ιουλίου 1934 – 23 Ιουλίου 1996) ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια: του κινηματογράφου και του θεάτρου και θεατρική επιχειρηματίας, φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Η Βουγιουκλάκη έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο το 1953, ενώ ήταν δευτεροετής μαθήτρια της Σχολής, ενώ τον επόμενο χρόνο πραγματοποίησε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο. Πρωταγωνίστησε σε 42 κινηματογραφικές ταινίες, μεταξύ των οποίων και ορισμένες διεθνείς παραγωγές, οι περισσότερες των οποίων έγιναν τεράστιες εισπρακτικές επιτυχίες και κατάφεραν να εκτινάξουν την καριέρα της στα ύψη και να της αποδοθεί ο χαρακτηρισμός της «Εθνικής Σταρ».

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗathensmagazine.gr
Προηγούμενο άρθροΟ φοιτητής που άφησε τους επιβάτες με ανοιχτό το στόμα στο λεωφορείο
Επόμενο άρθροΣτο νοσοκομείο η Ράνια Κωστάκη! Τι συνέβη; [photo]