Αρχική ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες...

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες στο Θέατρο Χυτήριο

1-ΜΑΝΕΣ-ΟΜΑΔΙΚΗ (1)

Το βιβλίο ης Κατερίνας Μανανεδάκη ζωντανεύει και ανεβαίνει για πρώτη φορά στην σκηνή, σε θεατρική απόδοση – διασκευή Πάνου Αμαραντίδη και Ελένης Λευθεριώτη, την σκηνοθεσία υπογράφουν οι Πάνος Αμαραντίδης και Βάσια Παναγοπούλου και τους ρόλους ενσαρκώνουν αγαπημένοι ηθοποιοί, σε μια κωμωδία που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε κυριολεκτικά, όχι απλώς να γελάσετε…. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ.

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 7/12 στις 21.00, 3 διπλές για το Σάββατο 8/12 στις 21.00 και άλλες 3 για την Κυριακή 9/12 στις 18.30. Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό κάνετε LIKE στην σελίδα μας στο Facebook και κάνετε κοινοποίηση το ποστ και γράφετε από κάτω ποια μέρα θέλετε να παρακολουθήσετε την παράσταση.

Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα!

«ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΕΣ» Ένα διαχρονικό βιβλίο με την υπογραφή της Κατερίνας Μανανεδάκη, ένα βιβλίο που στους πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του έγινε best seller με πάνω από 150.000 αναγνώστριες, καταρρίπτει τον μύθο της ιδανικής μητέρας, της υπέροχης συζύγου και της τέλειας εργαζόμενης.

Οι «αληθινές» γυναίκες, γράφει η Κατερίνα Μανανεδάκη, έχουν μαύρους κύκλους στα μάτια, δε χωράνε μετά τη γέννα στο καλό τους τζιν και τα νεύρα τους είναι μονίμως χάλια, γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει… τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες! …..

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):

Τόνυ Δημήτριου, Κατερίνα Δημητρόγλου, Σόφη Ζαννίνου, Ελένη Καρακάση, Νικολέττα Καρρά, Γιώργος Μπανταδάκης, Ελένη Τζώρτζη.

 


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθρο”Eκείνη΄΄ του Φιλίπ Τζιάν – εκδόσεις Ωκεανός
Επόμενο άρθροΤραγικές ώρες για την Ρούλα Κορομηλά