Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΣΜΟΣ Ραντεβού εφιάλτης: Του έστειλε 159.000 μηνύματα – “Θα κάνω σούσι με τα...

Ραντεβού εφιάλτης: Του έστειλε 159.000 μηνύματα – “Θα κάνω σούσι με τα νεφρά σου”

846563

Εφιάλτης έγινε για έναν άνδρα το ένα και μοναδικό ραντεβού που βγήκε με μια γυναίκα στην Αριζόνα, καθώς μέσα σε διάστημα 10 μηνών του έστειλε πάνω από… 69.000 μηνύματα!

Αυτό αποκαλύπτουν τα έγγραφα της αστυνομίας που δημοσιοποιήθηκαν την Παρασκευή,

Οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσω ενός σάιτ γνωριμιών. Στη συνέχεια η 31χρονη Ζακλίν Κλερ Άντς άρχισε να του στέλνει μηνύματα.

Η αστυνομία έλαβε γνώση για πρώτη φορά για την παρενόχληση της Αντς τον Ιούλιο του 2017, όταν ο άνδρας κατήγγειλε ότι του έστελνε συνεχώς μηνύματα, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Η Άντς, μάλιστα, προσπάθησε να κάνει διάρρηξη στο σπίτι του και γι’ αυτό συνελήφθη το Μάιο από την αστυνομία του Παραντάιζ Βάλεϊ.

Τον Απρίλιο του 2018, οι αξιωματούχοι βρήκαν της Άντς εντός του σπιτιού του άνδρα, να κάνει μπάνιο. Τότε κατηγορήθηκε για διάρρηξη.

Στη συνέχεια, στις 4 Μαϊου πήγε στην δουλειά του άνδρα και ισχυρίστηκε πως ήταν η σύζυγός του. Επενέβη η αστυνομία και πάλι όπου και την συνέλαβε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Arizona Republic, τα μηνύματα της Άντς προς τον άνδρα, ο οποίος δεν κατονομάζεται, φέρεται να έγιναν απειλητικά, μετά την προσπάθειά της να μπει παράνομα στο σπίτι του τον Ιούλιο του 2017.

«Θα κάνω σούσι με τα νεφρά σου και για τσόπστικς θα χρησιμοποιήσω τα οστά των χεριών σου» φέρεται να του είχε γράψει. Σε ένα άλλο είχε γράψει: «Τι θα έκανα με το αίμα σου! Θα έκανα μπάνιο σε αυτό».

Σε μια συνέντευξη που έδωσε από την φυλακή, είπε στους δημοσιογράφους ότι γνώρισε τον άνδρα μέσω του Luxy, ενός σάιτ γνωριμιών για εκατομμυριούχους.

«Ένιωσα σαν να γνώρισα την αδερφή ψυχή μου και όλα ήταν όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι. Νόμιζα ότι θα κάναμε όλα όσα κάνουν οι άλλοι, αλλά αυτό δεν συνέβη» είπε.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο instagram


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗnooz
Προηγούμενο άρθροΝεκρή εντοπίστηκε ηλικιωμένη σε ρέμα στην Κερατέα- Αγνοούμενοι ο σύζυγος και ο κουμπάρος της
Επόμενο άρθροΈνα κείμενο του Ντίνου Χριστιανόπουλου για την ημιμάθεια και την υποκρισία που αξίζει να διαβάσεις