Αρχική ΔΙΑΦΟΡΑ Η Κατερίνα Στικούδη έγινε Αλίκη Βουγιουκλάκη και δίχασε το κοινό!

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε Αλίκη Βουγιουκλάκη και δίχασε το κοινό!

Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε Αλίκη Βουγιουκλάκη και δίχασε το κοινό! Χαμό προκάλεσε η Κατερίνα Στικούδη στη σκηνή του YFSF το βράδυ της Κυριακής.

Η γνωστή τραγουδίστρια κλήθηκε να υποδυθεί την Αλίκη Βουγιουκλάκη από την διάσημη και αγαπημένη ταινία «Η κόρη μου η σοσιαλίστρια».

Η Στικούδη έπρεπε στην αρχή να τραγουδήσει πάνω στην καρότσα του φορτηγού το τραγούδι «Η Κυριακή» και στη συνέχεια το «Είναι το στρώμα μου μονό».

Η τραγουδίστρια πέταξε τα ρούχα της κι έμεινε μόνο με το μαγιό της προκαλώντας… εγκεφαλικά, ενώ αρκετοί άνδρες μαζεύτηκαν γύρω από το στρώμα της.

Δείτε το βίντεο:

Βιογραφικό

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο. Κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Τη σεζόν 2005-2006 έκανε κάποιες εμφανίσεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Έρωτας» ενώ την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια των Θέμη Μάλλη και Ελεάννας Τρυφίδου στην πρωινή lifestyle εκπομπή «La Sousourela», κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια. Το καλοκαίρι του 2006 επιλέχθηκε από την ομάδα της εκπομπής Πρωινός καφές, με κεντρική παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, για την παρουσίαση της στήλης της μόδας για την τηλεοπτική σεζόν 2006-2007.

Η συνεργασία της με την εκπομπή συνεχίστηκε και για δεύτερη χρονιά, για τη σεζόν 2007-2008. Παράλληλα με την παρουσία της στην εκπομπή «Πρωινός καφές» συμμετείχε στο βασικό καστ της οικογενειακής κωμικής σειράς «Τα κορίτσια του μπαμπά» στο ρόλο της Σίλιας Ροδά.

Δείτε ακόμη:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροOscars 2019: Οι μεγάλοι νικητές, τα δάκρυα του Γιώργου Λάνθιμου και η απίστευτη ερμηνεία από Lady Gaga
Επόμενο άρθροΑυλαία για τις Μάγισσες της Σμύρνης στο Παλλάς – 100 παραστάσεις, 140.000 θεατές, δυνατά χειροκροτήματα