Αρχική ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ Βάσω Σπάσου: ”Ονειρεύομαι ένα μέλλον υγιές!”

Βάσω Σπάσου: ”Ονειρεύομαι ένα μέλλον υγιές!”

49793753_10156775921278654_2426925494566912000_n

Είναι δυναμική, όμορφη, διαθέτει εκτός από ωραίο κορμί και φωνάρα…. Είναι απο τις γυναίκες που δεν θέλουν πολλά πράγματα στη ζωή τους. Αγαπάει με πάθος το τραγούδι, όπως και την νέα της εμφάνιση.

Πάλεψε γι αυτή χάνοντας πολλά κιλά με την δίαιτα DUKAN και μετά το κατόρθωμά της αυτό, βοηθάει και άλλες κοπέλες να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους, σπαταλώντας πολλές ώρες την ημέρα για να εξηγεί τα μυστικά της δίαιτας

Πως αντιλαμβάνεσαι την μουσική σήμερα στην Ελλάδα;

-Κοίτα, ο Έλληνας έχει την μουσική στο αίμα του. Έχουμε μάθει να συνδυάζουμε κάθε  στιγμή στη ζωή, είτε καλή είτε κακή με ένα τραγούδι. Τραγουδάμε τη χαρά,τον πόνο,τον έρωτα, την απογοήτευση, τη ζωή… και αυτό μας βοηθάει να εξωτερικεύουμε πιο εύκολα τα συναισθήματα και τα βιώματα μας!!

Το ίδιο κάνω κι εγώ από τότε που άρχισα να αντιλαμβάνομαι την αξία της μουσικής στη ζωή μου!! Η Ελληνική μουσική έχει μεγάλη θέση στην καθημερινότητα μας και δεν θεωρώ ότι έχει να κάνει με κατηγορίες ή ποιότητα ή τι είδος μουσικής παράγεται στην Ελλάδα. Η μουσική είναι μια και το πως την αντιλαμβάνεται ο καθένας εξαρτάται από το τι έχει ανάγκη να ακούει σε κάθε περίοδο της ζωής του.

53452749_259480184991319_2474395362907914240_n

Ο Έλληνας, πως είναι στην διασκέδασή του; Τι απαιτήσεις έχει από τον καλλιτέχνη;  Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται ενοχλητικός κάποιες φορές;

-Ενοχλητικός ποτέ. Απαιτητικός πολλές φορές! Στις περισσότερες όμως περιπτώσεις ξέρει τι θέλει οπότε στρέφεται προς το είδος των καλλιτεχνών που γνωρίζει ότι θα τον “καλύψουν” μουσικά και ερμηνευτικά με το ρεπερτόριο και την μουσική που έχει ανάγκη να ακούσει.

Πως ξεκίνησε η επαφή σου με την μουσική και με το τραγούδι;

-Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι μέσα στη μουσική. Σαν παιδί έπιανα οτιδήποτε φάνταζε μικρόφωνο, έβαζα τους ανθρώπους μου να κάθονται “σαν κοινό”και τους τραγουδούσα…Τελειώνοντας το σχολείο και παράλληλα με τις σπουδές μου, ήταν μονόδρομος για μένα το να ακολουθήσω την μουσική ως επάγγελμα. Απλά περίμενα την καταλληλότερη στιγμή και όταν αυτή ήρθε την άρπαξα από τα μαλλιά και από τότε εδώ και σχεδόν 20 χρόνια ζω για το τραγούδι και ζω από το τραγούδι!

Ποια είσαι εσύ μέσα από τα τραγούδια σου;

-Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταυτότητα. Είμαι πολλά πρόσωπα όταν τραγουδάω. Είμαι η Βάσω που θα διασκεδάσει το κοινό, είμαι η Βάσω που θα συγκινήσει με τα τραγούδια που ερμηνεύει, εξαρτάται από τη στιγμή. Αυτό που θέλω όμως σε κάθε περίπτωση είναι το τραγούδι που ερμηνεύω να περνάει στον ακροατή. Όχι απλά να το ακούει, αλλά να το νιώθει, να κατανοεί τον στίχο και το νόημα του! Αυτό είναι το δικό μου στοίχημα και η επικοινωνία που επιθυμώ να έχω με τον κόσμο που έρχεται στον χώρο όπου τραγουδάω.

53874278_377229113101009_5620550772283408384_n

Είσαι μια γυναίκα δυναμική, όμορφη, έξυπνη, πριν από λίγο καιρό κατόρθωσες να χάσεις πολλά κιλά! Πόσο σε ανέβασε αυτό στην δική σου αυτοεκτίμηση;

-Χμμμ, μεγάλο κεφάλαιο η ερώτηση αυτή…

Σαν γυναίκα πάντα πρόσεχα την εμφάνιση μου, είτε ήμουν πολλά κιλά είτε όχι. Στους χώρους που βρισκόμουν δεν άφηνα να με επηρεάσει ιδιαίτερα γιατί αυτό που προσέφερα ήταν ο χαρακτήρας μου, η φωνή και η ερμηνεία μου. Σαφώς και η εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο και σου ανοίγει ή σου κλείνει πόρτες, αλλά αυτό δεν αναιρεί την ανάγκη του κόσμου να ακούσει αυτό που θέλει και να απομονώσει το οποιοδήποτε “ελάττωμα” μπορεί να έχει ένας καλλιτέχνης, στην περίπτωση μου τα περιττά κιλά.

Και ναι έχει ανέβει η αυτοεκτίμηση μου και θα ήταν ψέμα να πω το αντίθετο. Όσο πιο ολοκληρωμένο είναι το “πακέτο” που προσφέρεις τόσο πιο ολοκληρωμενος αισθάνεται και ο ακροατής όταν θα δώσει την κριτική του σ’ αυτό που είδε και άκουσε.

Είσαι σε μια ομάδα, στην Dukan girls όπου εκεί ενημερώνεις και βοηθάς όσες κοπέλες προσπαθούν να χάσουν κιλά. Πόσο υπομονή και κόπο χρειάζεται κάτι τέτοιο;

-Μεγάλο κόπο, ακόμα μεγαλύτερη υπομονή και το σημαντικότερο να μεταφέρεις στον άλλον την αίσθηση του εκεί που είσαι ήμουν κι εκεί που είμαι μπορείς να βρεθείς. Νιώθω μεγάλη ευτυχία γνωρίζοντας πως έχω προσφέρει σε κάποιους ανθρώπους με τα δικά μου βιώματα την δυνατότητα να πιστέψουν στον εαυτό τους και να αλλάξουν την εμφάνισή τους. Η διατροφή της Dukan και συγκεκριμένα η ομάδα των Dukan’s Girls μου προσέφερε πολλά!Έναν σωστό διατροφικό τρόπο ζωής, έναν υγιή οργανισμό, αλλά και πολλές γνώσεις, συναισθήματα, φίλιες, και εμπειρίες μοναδικές γιατί δεν πρόκειται για μια απρόσωπη ομάδα που άφορα μια διατροφή.

Σε αυτό το σημείο θα μου επιτρέψεις να ευχαριστήσω δημόσια την δημιουργό της ομάδας Βουγιού Στεφανία, όλη την υπόλοιπη διαχείριση της, που κι εκτός ομάδας έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και της καθημερινοτητας μου και όσους μου στάθηκαν και στέκονται ακόμα στο πλευρό μου και με βοηθούν να θυμάμαι πάντα που ήμουν και που βρέθηκα και πόσο σημαντικό είναι να προσπαθείς πάντα να γίνεις το καλύτερο αποτέλεσμα του εαυτού σου!!

53340164_981610672030517_8674356061148282880_n

Με αυτό το νέο σώμα, Η Βάσω πως ονειρεύεται το μέλλον;

-Ονειρεύομαι ένα μέλλον υγιές!…Σε όλους τους τομείς! Όταν έχεις υγειά σωματική και ψυχική μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!! Το ένα είναι συνάρτηση του άλλου. Όσο καταφέρνω να έχω ισορροπία σε αυτά τα δυο μπορώ να καταφέρω τα πάντα!

Μια ευχή, για όλους όσους διαβάσουν την συνέντευξή μας!

-Υγειά, αγάπη και οικονομική ευημερία. Θεωρώ ότι είναι ένα τρίπτυχο βασικό για να μπορεί ένας άνθρωπος να σταθεί στον κόσμο με αξιοπρέπεια! Και ένα τέταρτο που για μένα είναι εξίσου βασικό και εύχομαι να το έχουν όλοι όπως το έχω κι εγώ!! Ανθρώπους στο πλευρό σας που σας αγαπούν και σας στηρίζουν σε κάθε βήμα της ζωής σας!!
Σε ευχαριστώ πολύ Mariam και το koitamagazine.gr για τη συνέντευξη αυτή και εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους τομείς!!

56437475_10156964710318654_3443941589544599552_n


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΌταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη αποχαιρετούσε την Τζένη Καρέζη
Επόμενο άρθροΧανιά: Εκκενώθηκε το “Ευτυχία Παλλάς” μετά από απειλή για βόμβα στην εμφάνιση Πλούταρχου – Ασλανίδου