Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία 5+1 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που θα σε ξετρελάνουν

5+1 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που θα σε ξετρελάνουν

image16

5+1 οργανωμένα camping στην Ελλάδα που θα σε ξετρελάνουν. Το καλοκαίρι επιτέλους πλησιάζει! Άρχισε ήδη να αχνοφαίνεται και αυτό μας κάνει να ονειρευόμαστε την θάλασσα, τον ήλιο, τις στιγμές χαλάρωσης. Λάτρης του κάμπινγκ από μικρή, έψαξα και βρήκα μερικές προτάσεις, που εμένα προσωπικά με εντυπωσίασαν!

GYTHION BAY ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ

Το κάμπινγκ έχει άμεση πρόσβαση προς την υπέροχη παραλία του Μαυροβουνίου.

GytBayHiRes-1

Η παραλία έχει μήκος 5 χιλιόμετρα και έχει το πλεονέκτημα ότι δεν είναι ποτέ ασφυκτικά γεμάτη. Η θάλασσα και η παραλία είναι πεντακάθαρες, γι’αυτό και η παραλία του Μαυροβουνίου αποτελεί περιοχή προστασίας της θαλάσσιας χελώνας καρέτα-καρέτα.

Τον Ιούλιο αν είστε τυχεροί μπορεί να δείτε κάποια τεράστια χελώνα να βγαίνει από τη θάλασσα τη νύχτα για να γεννήσει τα αυγά της που θα εκκολαφθούν ένα μήνα αργότερα. Η παραλία μπροστά από το κάμπινγκ διατηρεί τη φυσική της ομορφιά, δηλαδή δεν υπάρχουν ομπρέλες και ξαπλώστρες.

gythionbay4-1

Τα καλοκαιρινά απογεύματα διοργανώνονται αγώνες beach-volley με ομάδες του κάμπινγκ ή μεταξύ των άλλων κάμπινγκ.

FOURNIA BEACH ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ 

Στο Β.Δ, άκρο της Πελοποννήσου κάτω από τα πόδια του κάστρου των Βιλλεαρδουΐνων – “Χλεμούτσι” – εκεί στης θάλασσας το κύμα – παράθυρο στη Μεσόγειο, με κορνίζα τα Ιόνια νησιά Ζάκυνθο και Κεφαλλονιά, βρίσκεται το Camping των αδελφών Λευκαδίτη με την ονομασία “Fournia Beach”.

1547670458_3511

Σε μικρή απόσταση βρίσκονται τα ιαματικά λουτρά Κυλλίνης και οι αρχαιολογικοί χώροι της Ολυμπίας της Ίλιδας και του Επικούριου Απόλλωνα.

Σας καλούμε νάρθετε για να μάθετε τα μυστικά της θάλασσας την ώρα που ο ήλιος βασιλεύει και ανάβει στις χαίτες των μακρινών κυμάτων ολόχρυσα φώτα.

Η παροχή υπηρεσιών, η εξυπηρέτηση, καθώς και οι λογικές τιμές μας θα σας ικανοποιήσουν πλήρως !

CLUB ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ 

Μέσα στο δάσος αλλά και σε απόσταση αναπνοής από τη μαγευτική παραλία της Αγίας Άννας…

pool_main

Πολυτελείς εξωτικές σκηνές και πισίνες.Τεράστιες παραλίες και γήπεδα για μπάσκετ και beach volley. Σκιερές θέσεις για σκηνές και αυτοκινούμενα. Ειδικά προγράμματα για παιδιά. Ήσυχες οικογενειακές cabanas με ιδιωτικές αυλές αλλά και το πιο δημοφιλές pool bar της περιοχής για πάρτι. Στο Club Agia Anna βρίσκεις ό,τι ψάχνεις για αξέχαστες διακοπές!

Εδώ και 30 χρόνια το Club Αγία Άννα, στην παραλία Αγίας Άννας στην βορειοανατολική Εύβοια, βρίσκεται σε μια μεγάλη πευκόφυτη έκταση δίπλα στη θάλασσα, με φόντο τα καταπράσινα βουνά του νησιού. Μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα, με πολλούς άνετους και διαφορετικούς τύπους διαμονής και άπειρες επιλογές διασκέδασης, το Club Αγία Άννα είναι κάτι περισσότερο από κάμπινγκ: είναι ο απόλυτος καλοκαιρινός σας προορισμός για τις μικρές και τις μεγάλες σας διακοπές!

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΛΙΒΑΔΙ-ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ

Καταπλέεις στο λιμάνι και μυείσαι στα μυστήρια του νερού και της πέτρας.

Μικρές θάλασσες τριγύρω σπαρμένες: Κάτεργο και Λιβάδι, Αη-Νικόλας, Αγκάλη.
Μες στο Κάστρο της χώρας των σπιτιών ο ασβέστης γειτονεύει αυτάρεσκα με τους ανέμους της Πούντας που σμιλεύουν τους βράχους.

livadi_camping_folegandros_03

Στους μακρείς περιπάτους προς την Πάνω Μεριά “του γλαυκού το γειτόνεμα” από παντού σε πλευρίζει.

Και στο τέλος του δρόμου η δύση, ν’ απαυγάζει το φως του Αιγαίου.
Ελιξίριο και βοτάνι η συνεύρεση της αρμύρας, του ανέμου, του ήλιου.
Σιωπηλό το τοπίο σαν ύμνος στο χρόνο, που μετράει τις μέρες με φτερουγίσματα γλάρων.

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΠΑΠΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ

Το κάμπινγκ Παπά Νερό αποτελεί ένα τουριστικό συγκρότημα 20 περίπου στρεμμάτων, ιδανικό για μοναδικές και αξέχαστες διακοπές.

image16

Η περιοχή του Πηλίου στην Ανατολική Κεντρική Ελλάδα, είναι από τις ομορφότερες και πιο εντυπωσιακές περιοχές της χώρας. Τα παράλια του βρέχονται από τον Παγασητικό, σχηματίζοντας ήρεμες παραλίες, αλλά και από το Αιγαίο, όπου κυριαρχεί η άγρια και επιβλητική ομορφιά της θάλασσας, χωρίς να στερεί την ηρεμία και την απόλαυση που προσφέρει το απέραντο γαλάζιο. Στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου του Πηλίου, συναντούμε τη μαγευτική περιοχή Παπά Νερό, όπου και βρίσκεται το ομώνυμο Camping.

ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΑΣΤΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

Το καμπινγκ Αστερίας βρίσκεται στην Καστροσυκία 22χλμ από την Πρέβεζα, την πρωτεύουσα του νομού. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις διακοπές σας δίπλα σε μια από της μεγαλύτερες και ομορφότερες παραλίες του Ιονίου.

2

Το κάμπινγκ μας σας παρέχει θέσεις για σκήνες, τροχόσπιτα, αυτοκινούμενα κάτω από τη σκιά υπεραιωνόβιων ελιών. Σε όλες τις θέσεις υπάρχει και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για οποιονδήποτε το χρειάζεται. Το καμπινγκ Αστερίας διαθέτει επίσης και δωμάτια προς ενοικίαση για 2 εως 4 άτομα με δικό του μπάνιο, τηλεόραση, air-condition, ψυγείο και μπαλκόνι. Δωρεαν ιντερνετ στο χώρο του εστιατορίου όλο το 24ωρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αφιέρωμα : ΤΟΛΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ – Τα δύσκολα χρόνια πριν την καταξίωση!

Η μαγική δίαιτα που έκανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη του καλοκαιριού (Φωτογραφίες και δηλώσεις της αξέχαστης σταρ)

Το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο  και  Βοσκόπουλος: Σπαρακτικές εικόνες, Κηδεία με το τραγούδι «Ανεπανάληπτος»

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google news και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!


Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροΖώδια σήμερα: Τι λένε για τα άστρα για την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου;
Επόμενο άρθροΘες να κάνεις camping; Σου έχουμε τις καλύτερες ηλεκτρονικές πλατφόρμες για να βρεις αυτό που θες