Αρχική TRAVEL Ξενοδοχεία Διαμονή στην Αθήνα; Τότε Eva Art Inn Hotel

Διαμονή στην Αθήνα; Τότε Eva Art Inn Hotel

79286909

Το Eva Hotel βρίσκεται στην πολυσύχναστη περιοχή του Μεταξουργείου, μόλις 20μ. από τον σταθμό του μετρό.

Από εκεί, η Ακρόπολη είναι μόνο 4 στάσεις μακριά. Το κατάλυμα διαθέτει 24ωρη ρεσεψιόν και δωρεάν δημόσιο χώρο στάθμευσης. Τα κλιματιζόμενα δωμάτια είναι βαμμένα σε ζεστούς, γήινους τόνους. Ορισμένες μονάδες προσφέρουν δωρεάν Wi-Fi.

Στην τιμή δωματίου περιλαμβάνεται καθημερινά πρωινό. Κατόπιν αιτήματος, σερβίρεται ευρωπαϊκό πρωινό κάθε μέρα. Το Eva Hotel απέχει 400μ. από το Εθνικό Θέατρο και 1χλμ. από το Γκάζι, τον νέο αθηναϊκό πόλο έλξης για τους λάτρεις της νυχτερινής ζωής και του φαγητού.

Τα μοντέρνα καταστήματα της οδού Ερμού βρίσκονται σε απόσταση 2 χιλιομέτρων.

Σημαντικές Πληροφορίες

Εκτός από το δημόσιο χώρο στάθμευσης, υπάρχει και 24ωρος εσωτερικός χώρος στάθμευσης σε κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο, ο οποίος παρέχεται με πρόσθετη χρέωση. Τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την άφιξή σας, θα λάβετε λεπτομερείς οδηγίες για τη μετάβασή σας στο Malliott Eva Hotel, ώστε να φτάσετε και να κάνετε check-in χωρίς ταλαιπωρία. Κατά το check-in, οι επισκέπτες πρέπει να επιδείξουν πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία και πιστωτική κάρτα.
Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όλα τα Ειδικά Αιτήματα υπόκεινται στη διαθεσιμότητα και ενδέχεται να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις. Παρακαλείστε να ενημερώσετε το Eva Hotel εκ των προτέρων σχετικά με την αναμενόμενη ώρα άφιξής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το
πεδίο για Ειδικά Αιτήματα κατά την κράτηση, ή να επικοινωνήσετε απευθείας με το κατάλυμα, στα στοιχεία επικοινωνίας που αναγράφονται στην επιβεβαίωσή σας

Επικοινωνία:

Viktoros Ougko 31, 104 38 Athens, Greece
Αθήνα
Athens Eva Hotel
Κλήση 21 0522 5226

Ακολουθείστε το Koitamagazine.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα καλλιτεχνικά νέα!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο instagram



Προηγούμενο άρθροThe Stanley η καλύτερη επιλογή διαμονής στο κέντρο της Αθήνας
Επόμενο άρθροΚαλώς ορίσατε στο Myrto Hotel