Μια καλή και λαχταριστή επιλογή για το βραδινό σας γεύμα.
Υλικά συνταγής
800 γρ. στήθος κοτόπουλο χωρίς πέτσα
4 πατάτες πλυμένες καλά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας ροδέλες ελιάς χωρίς κουκούτσι ή κάππαρη ξαλμυρισμένη η Πράσινη πιπεριά (προεραιτικά)
αλάτι, πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
5 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κουταλιά της σούπας κέτσαπ
Εκτέλεση
Βράζετε καλά το κοτόπουλο. Το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε μικρές μπουκιές. Σε διαφορετική κατσαρόλα βράζετε τις πατάτες. Τις αφήνετε να κρυώσουν, τις καθαρίζετε και τις κόβετε σε κομμάτια. Ανακατεύετε τα κομμάτια πατάτας και κοτόπουλου μέσα στο μπολ σερβιρίσματος. Προσθέτετε τις ελιές ή την κάππαρη η την πιπεριά αν βάλετε, και τα κρεμμυδάκια. Αλατίζετε, πιπερώνετε και ανακατεύετε.
Σε ένα μπολ αναμειγνύετε τη μαγιονέζα, την κέτσαπ και και τη μουστάρδα. Προσθέτετε τη σάλτσα στο κοτόπουλο.
Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε και απλά απολαμβάνετε .
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα