Προσθέτει αλεύρι στο στιγμιαίο καφέ! Ο λόγος; Μόλις το δείτε θα τρέξετε στην κουζίνα σας να το κάνετε! Τα γλυκά πολλοί αγάπησαν, αλλά την παρασκευή τους όχι και πάρα πολλοί…
Βλέπετε, σε αντίθεση με τη μαγειρική, η παρασκευή ενός γλυκού απαιτεί ιδιαίτερη πειθαρχία στις δοσολογίες και την παρασκευή.
Η ζαχαροπλαστική, λοιπόν, θέλει ταλέντο, μεράκι κι αρκετό ελεύθερο χρόνο.Τι γίνεται, όμως, όταν δεν είμαστε γκουρού στην κουζίνα;
Κι όταν επιπρόσθετα δεν έχουμε πολύ ελεύθερο χρόνο να σπαταλήσουμε φορώντας την ποδιά; Θα έλεγε κανείς πως τα έτοιμα γλυκά του ζαχαροπλαστείου είναι η λύση για ένα τέτοιο πρόβλημα. Αλλά δεν είναι. Αφενός γιατί δε συμφέρει την τσέπη μας κι αφετέρου γιατί ποτέ δεν μπορείς να ελέγξεις την ποιότητα αυτού που θα αγοράσεις.
Και μην ξεχνάτε κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
και να μαθαίνετε όλα τα νέα.
Διαβάστε ακόμη
Πολίτικο Προφιτερόλ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εσύ έχεις φτιάξει Carrot Cake χωρίς ψήσιμο;
Σούπα από σοκολάτα! Το μυστικό για να την κάνεις σε 10 λεπτά…
Μερέντα χωρίς λάδι! Γλυκό με ελάχιστες θερμίδες…
Φανουρόπιτα η ιστορία του Αγίου και πως την φτιάχνουμε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ
Φτιάξτε Πατάτες Τηγανητές από…Πράσινα Φασόλια
Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με 3 υλικά έτοιμο σε μόλις 5 λεπτά!
Πηλιορείτικο σφουγγάτο: Δείτε πως θα φτιάξατε την πιο γευστική ομελέτα !