Grid List

Ο σεφ Ιωάννης Μούντριχας σήμερα προτείνει καλαμάρι ψητό με ρύζι μπασμάτι και βινεγκρέτ λεμονιού.

Ο σεφ Ιωάννης Μούντριχας σήμερα φτιάχνει φιλέτο κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα και ρύζι μπασμάτι

Ο Σεφ Ιωάννης Μούντριχας σήμερα σας προτείνει ρύζι μπασμάτι αλ κάρυ με ελιές και κοτόπουλο...

Το μπαγιάτικο ψωμί έχει την τιμητική του.

Μια παραλλαγή του κλασικού χαλβά με mix ξηρών καρπών και κράνμπερι μια ιδέα ενός πολύ κάλου φίλου!     

Το παραδοσιακό γιουβέτσι σε μια παραλλαγή πιο εύκολη και πιο γρήγορη!    

Την ώρα που τα περισσότερα ζαχαροπλαστεία στην Ελλάδα έχουν βιομηχανοποιήσει την παραγωγή τους και ενώ το γλυκό σαν τρόφιμο έχει τοποθετηθεί δίπλα σε ψωμιά και κουλούρια στον κάθε φούρνο της γειτονιάς, γίνεται ολοένα και πιο δύσκολο να βρει κανείς ένα φρέσκο γλυκό που θα έχει έστω τις βασικές αρχές της ζαχαροπλαστικής.

Από την αρχή χρωμάτισαν την all day κουζίνα τους με όσα υλικά μπορούσαν να φέρουν από το νησί τους. Τώρα έχουν και τα δικά τους!

Λίγο urban, λίγο ποπ, με κόκκινο τουβλάκι και γκρι τοίχους όπου κυκλοφορούν πάκμαν και φαντασματάκια, ποδήλατα και αυτοκίνητα, μακαρονάδες και σάντουιτς, και θα δεις και το όνομά του γραμμένο με φώτα νέον, το «Street kitchen», το οποίο έκανε την εμφάνισή του πριν από λίγο καιρό στην Ακτή Θεμιστοκλέους, έχει άκρως φιλική συνταγή: νεανικό/καθημερινό στιλ, alternative/rock μουσικές και φαγητό με street-comfort διάθεση.

Κανένα άλλο βιβλίο δεν εσκόρπισε εις την Ελληνικήν οικογένειαν τόσην ευτυχία, έλεγε ο Γρηγόριος Ξενόπουλος για τα περιοδικά και τα βιβλία του Τσελεμεντέ, που έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα πριν από 59 χρόνια.

Με διάφορα κορυφαία εστιατόρια στο βιογραφικό του, τηλεοπτικά σόου και πολλαπλές γαστρονομικές διακρίσεις, ο Reuben Riffel είναι, δίχως αμφιβολία, ένας από τους πιο επιτυχημένους σεφ της Νότιας Αφρικής, η οποία βρίσκεται στη γαστρονομική ακμή της.